gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ημέρα δοκιμών πεταλιών η σημερινή. Αυτός ο ήχος είναι από ένα keeley, κλώνο tube sceamer. Παίζω με μια squier tele HH. Your browser does not support the HTML5 audio tag Blues in Gm.mp3 Επεξεργασμένο 18 Μαρτίου 2023 από gkourmoul1 10 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Στο συνολο του ειναι πολυ καλο. Σε μερικα σημεια ομως κελαηδαει.. Κ δεν αναφερομαι στο μηχανημα... Το οποιο δε με ενθουσιασε (σε αντιθεση με τον παιχτη) 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Ευχαριστώ Bill! Ο ήχος μου αρεσε, γι'αυτό και το ανέβασα. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης με κάτι καλύτερο, γι'αυτό και συμβαίνει αυτό. Πρέπει να πιάσω στα χέρια μου κάνα iridium κάποια στιγμή... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Πολύ ωραίο παίξιμο Γιώργο και ο ήχος πολύ καλός, το έχεις προσεγγίσει σε βάθος... δεν έχεις παίξει κάτι απλά blues like. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Δόξα τω θεώ, έχω όρεξη να ψάχνω ήχους και να παίζω. Και φτιάχνομαι ιδιαίτερα όταν ακουμπώ κιθάρα και παίζω πάνω σε ενα ωραίο backing track. Υποκαθιστώ την παρέα που δεν έχω για να τζαμάρω, και ταυτόχρονα με εξελίσσει σαν παίχτη. Εδώ δεν παίζω κάτι το σπουδαίο. Το πετάλι τέσταρα, και μάλιστα κάνω αρκετές παύσεις στο παιξιμο για να αλλάξω ρυθμίσεις στο πετάλι. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2023 Πολύυυυ ωραιος ήχος. Τι να πω για το παίξιμο πάλι...κεντάς Γιώργο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2023 Θερίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση