bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί (η αναζήτηση δεν μου έφερε αποτελέσματα). Ένα ακόμα εργαλείο , δεν το έχω δοκιμάσει της προκοπής . Ίσως μια βοήθεια να δώσει σε κάποιον. https://www.tonepedia.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά τι π@π@ρ*& καμαρωτή είναι αυτή; Στο μπάσο δηλαδή ο ήχος εξαντλείται στα "κουπιά" της Hofner και στα P... Ποιοι άμπαλοι μυρωδιάδες είναι αυτοί που δεν έβαλαν ένα JB; Ουστ και αμάν-αμάν 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Αυτο με τα Ρ εχει καταντησει κατι σαν τις τελε ενα πράμα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αυτο με τα Ρ εχει καταντησει κατι σαν τις τελε ενα πράμα Αυτό ξανά πες το. Το "ινφλουένσιν" goes cloud 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Εντάξει έχει 10 κατασκευαστές bάssου. Θα συμπληρώσουν υποθέτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Εντάξει έχει 10 κατασκευαστές bάssου. Θα συμπληρώσουν υποθέτω. Μάλιστα... μάλιστα... Την επόμενη φορά να προειδοποιείς: Στο link που ακολουθεί περιέχονται μπάσα "σκάφες". Υπάρχουν και γέροντες που έχουν αλλεργία σε αυτά τα πράγματα. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γράψουν οι κιθαρισταί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Στο μπάσο δηλαδή ο ήχος εξαντλείται στα "κουπιά" της Hofner και στα P... Δεν καταλαβΕνο,....ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αλλα μπασα δηλαδΗς? Εγω ξερω μονο τα Ρ και τα Ρ που εχουν σχημα TELECASTER σαν το δικο μου Επεξεργασμένο 17 Μαρτίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Δεν καταλαβΕνο,....ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αλλα μπασα δηλαδΗς? Εγω ξερω μονο τα Ρ και τα Ρ που εχουν σχημα TELECASTER σαν το δικο μου Άργησες... άργησες... περίμενα πιο άμεση αντίδραση 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Άργησες... άργησες... περίμενα πιο άμεση αντίδραση Και που να δεις τα τύμπανα που πήρα εγώ. Και αυτά Telemapex. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση