Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Ευγενέστατο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, fusiongtr said: Ζωγραφιά ζωγραφιστή είναι. Μπράβο Πάνο, πολύ ωραίο. Και πολύ "μουσικό". Σε ευχαριστώ πολύ Στράτο 23 minutes ago, gkourmoul1 said: Εγώ εντυπωσιάστηκα αγριως, τόσο από τη σύνθεση, όσο και από το παίξιμο. Τελείωσε το, Πάνο! Λίγο θέλει ακόμα στις λεπτομέρειες. Θα είναι το αγαπημένο μου κομμάτι σου. Να σου στείλω το το back track να μου γράψεις καμία ιδέα να ξεπατικώσω; Επεξεργασμένο 17 Μαρτίου 2023 από PAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Δεν έχεις ανάγκη ρε!! Απο την άλλη, έχω αδυναμία στα backing... Στειλε να τζαμάρω και εάν πετύχω κανα ωραίο θέμα, θα σου στείλω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 11 minutes ago, Ali Barout said: Ευγενέστατο! Το είπα έτσι για να μην γράψω ξεχαρμάνιασμα… στον τίτλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Πολυ ωραιο. Σε πολλα σημεια μου φερνει σε μουσικη για vintage video game της χρυσης εποχης που ειχαν θεματαρες. Εγω θα το δουλευα προς αυτη την κατευθυνση. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Ναι, αλλά για ξεχαρμάνιασμα είναι όλα τακτικά και μουσικότατα! Είναι πράγματι ευγενικό jamming! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, gkourmoul1 said: Δεν έχεις ανάγκη ρε!! Απο την άλλη, έχω αδυναμία στα backing... Στειλε να τζαμάρω και εάν πετύχω κανα ωραίο θέμα, θα σου στείλω. Τις διπλοσολιές σε intro και outro να τις αφήσω ή να τις βγάλω και αυτές από το back track; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Στειλε το αδειο για να το ευχαριστηθώ.... Έτσι και αλλιώς, δικές σου κιθάρες θα είναι παντού... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, billaraskats27 said: Πολυ ωραιο. Σε πολλα σημεια μου φερνει σε μουσικη για vintage video game της χρυσης εποχης που ειχαν θεματαρες. Εγω θα το δουλευα προς αυτη την κατευθυνση. Σε ευχαριστώ πολύ Bill. Ναι αμε θα βάλω να ακούσω… να κλέψω καμία ιδέα. 17 minutes ago, Ali Barout said: Ναι, αλλά για ξεχαρμάνιασμα είναι όλα τακτικά και μουσικότατα! Είναι πράγματι ευγενικό jamming! Σε ευχαριστώ πολύ Ali. Επεξεργασμένο 17 Μαρτίου 2023 από PAL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Μου αρέσει που ζητάς από τρίτους να παίξουν κιθάρα στα κομμάτια σου...... αφού το έχεις ρε αφεντικό!! Πολύ καλό, ανέβασε όμως λίγο την lead να σε χαρούμε.... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση