PAL Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Για τραγούδι το πήγαινα αλλά δεν...βγήκε με τίποτα. Έτσι είπα να ξεχαρμανιάσω λίγο. Τις πρασινάδες στην κιθάρα τις άφησα για άποψη (δεν μπορούσα να παίξω καλύτερα ). Your browser does not support the HTML5 audio tag NoTitle.mp3 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Με prog "οσμή" το τεμάχιο- καθόλου κακό. Βλέπω ότι οι συννεφιασμένες Παρασκευές φέρνουν έμπνευση- κρίνοντας και από τον Μάνο. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Καταπληκτικό Πάνο!! Λίγο παραπάνω φαντασία θέλει σε κάποια κουπλε (ελάχιστα πράγματα), και οχι απλα είναι καλό, αλλά σκίζει. Είσαι καταπληκτικός κιθαρίστας, πέρα από τα υπόλοιπα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 @Terry RoscoeBeck5 @gkourmoul1 Σας ευχαριστώ γκάιζ. Ναι έχει μια prog εσανς γι αυτό μάλλον δεν μπόρεσα να κολλήσω τα φωνητικά μου... δεν ταίριαξαν καθόλου. Σε αυτό το κομμάτι έβαλα μπασάκι το MONDO free version το οποίο το βρήκα σχετικά καλό... πως σας ακούγεται; Γιώργο θέλω πολλά ψωμιά ακόμα για να σταθώ σαν κιθαρίστας. Για ένα άγνωστο λόγο την είχα παρατήσει για πολλά χρόνια και τώρα που με ξαναέπιασε... η ηλικία και ο χρόνος δεν βοηθούν για μελέτη. Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Δεν είναι όλα τα κομμάτια για φωνητικά. Αυτό στέκεται υπεροχα μονο του. Λίγο θέλει και το τελειώνεις. Είναι το αγαπημενο μου είδος για να ακούω, να ξέρεις. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Πολυ ωραιο. Και το μπασακι μια χαρα μου ακουγεται, και τσαμπα κιολας, σουπερ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Μια χαρά είναι βρε Πάνο, και ως προς την κιθάρα, παίζεις καλύτερα απ'όσο νομίζεις. Είναι λίγο πίσω στη μείξη βέβαια, μου χτυπάει πολύ περισσότερο το μπάσο από την κιθάρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 @manosx @Alex Raptakis Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Ζωγραφιά ζωγραφιστή είναι. Μπράβο Πάνο, πολύ ωραίο. Και πολύ "μουσικό". 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2023 Εγώ εντυπωσιάστηκα αγριως, τόσο από τη σύνθεση, όσο και από το παίξιμο. Τελείωσε το, Πάνο! Λίγο θέλει ακόμα στις λεπτομέρειες. Θα είναι το αγαπημένο μου κομμάτι σου. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση