kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Μα ποιοί είναι αυτοί οι pink floyd και τι θέλουν επιτέλους; LEGO people live in houses made of their own flesh.
pastelius Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Μα ποιοί είναι αυτοί οι pink floyd και τι θέλουν επιτέλους; Βγαλανε ενα τραγουδι με κατι ταμειακες μηχανες και κατι τετοια.Αντι να παιξουν καμια σοβαρη μουσικη!Να δειτε που θα ναι τιποτα καπιταλες που θελουν να προωθησουν την αξια του χρηματος. 8O feel da FUNK blast
Lost_Highway Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Βγαλανε ενα τραγουδι με κατι ταμειακες μηχανες και κατι τετοια ποιο λες; Αυτό που είναι σε ένα δίσκο "Bark Slide of the Μοοd"; Ο ορισμός του underground ήχου (με δυο κασετόφωνα το γράψανε νομίζω). Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Νομίζω έχει μέσα και το "the Great Pig in the Sky". Ή "Pigs in Space" ή κάτι τέτοιο. Με γουρούνια γενικώς νομίζω νταραβερίζεται η θεματολογία τους.
Lost_Highway Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Γουρούνια, σκύλους κλπ Τϊποτα τσοπάνηδες θα'ναι... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 ¶ντε να ξεμπερδεύουμε με αυτούς τους γιδοβοσκούς, πολύ χώρο/χρόνο τους αφιερώσαμε. LEGO people live in houses made of their own flesh.
death Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Metallica!!!!!τους ξέρει κανείς?Πολύ underground.Under The Underground
boukas Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 εδώ ανακαλύψαμε τους beatles, στους μεταλλικα έμεινες ακόμα; :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
death Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 εδώ ανακαλύψαμε τους beatles' date=' στους μεταλλικα έμεινες ακόμα; :lol:[/quote'] δυστυχώς δεν παρακολουθώ επισταμένως τι παίζει στο underground μουσικό κίνημα τώρα τελευταία. :lol:
kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Έλα ρε συ, τους μετάλλικα δεν ξέρεις; Έχω όλες τις κασσέτες τους. Και κάτι φανζιν στα αμερικάνικα με δώρο ραφτό για τζήν μπουφάν! \m/ LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση