dimsonic Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ με το κινητό ΔΕΝ μπορώ να κάνω τίποτα. Καταρχάς, δεν βλέπω να κάνω..... αν δεν βλέπεις εσύ, εγώ τι να πω δηλαδή που βλέπω την κιθάρα σαν εξάχορδο μπουζούκι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε αν δεν βλέπεις εσύ, εγώ τι να πω δηλαδή που βλέπω την κιθάρα σαν εξάχορδο μπουζούκι? Από μια ηλικία και μετά....κανείς δεν βλέπει. Τα κινητά είναι μπελάς από κάθε άποψη....ούτε να το κουβαλάω δεν θέλω.....έχω ένα καμιά 10αρια χρόνια, και η μονή χρήση είναι τηλέφωνο (να με παίρνουν) και κωδικοι web banking με sms. Το χα πάρει 40 ευρώ. Τα pc....είναι άλλο πράγμα. Εκεί να χώσεις $$$$ 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Εμενα μου τη δινουν παλι τα καβουρδιστηρια, 125 watt tdp, δηλαδη θα περιμενω να ριχνει συχνοτητες και κατι efficient cores και τετοια για να μη βρασει, συνταγες καταστροφης, αυτα τα απενεργοποιω. Βεβαια εχω μεινει πισω απο τις εξελιξεις, αλλα και η intel πισω εχει μεινει στη λιθογραφια Αν δεν ηθελα κατι εξεζητημενο σε δυναμη εφτιαχνα ενα προσιτο i3 13100 χωρις τρελα motherboard και fans, το οποιο για τα επομενα 3 χρονια ανετα στεκεται για μουσικη, και θα κραταγα τα λεφτα για τοτε να παρω κατι που δε θελει θειο στη ΔΕΗ. Αν παλι ηθελα το τοπ, θα την εψαχνα με ryzen 7900. Αλλα καβουρδιστηρι με προοπτικη δεκαετιας δε θα επαιρνα, τη φοβαμαι αυτην την καταναλωση, οχι λογο γκρετας αλλα θερμικης συμπεριφορας αρα και μακροβιοτητας του συστηματος. Καθεται στα αυγα του το DAW οταν ριχνει συχνοτητες η cpu και παει σε efficient cores; Η steinberg λεει οτι δεν υποστηριζει τα efficient cores ας πουμε. Αυτο θα με προβληματιζε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, dimsonic είπε Όταν φτιάχνω αρκετά σύνθετα πράγματα χωρις καμμία εξοικονόμηση μνήμης με 16 και έναν ryzen 5 Το θέμα της CPU και RAM βαράει πολύ τους "vstάηδες". Όταν θες ΚΑΙ τύμπανα vst, και ολόκληρη ορχήστρα VST, και πλήκτρα vst, και μπάσα VST, και το κάθε VST είναι ναυαρχίδα που θέλει ένα γήπεδο μόνο του να παίξει μπάλα, και ταυτόχρονα θες να τρέχεις και κανα δυο mastering plug-in στο master bus ή στο κάθε... κανάλι, έτσι για τη φάση, μπορεί ο υπολογιστής να φτύσει αίμα, όσο κι αν βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας. Από την άλλη, αν κάποιος δουλεύει λούπες (σε μορφή audio) ή ηχογραφεί ξερά multi-track (και ιδιαίτερα με εξωτερικό monitoring), δε νομίζω ότι θα παραπονεθεί ότι η CPU τον κρατάει πίσω. Δηλαδή, γράφαμε ήχο και το 2000 κάτι, με 32μπιτα λειτουργικά, και 3.5 gb RAM και κάτι επεξεργαστές Thunderbird, ή ATHLON, ή Μέντιουμ 1, ή παλιοσέλερον. Η ηχογράφηση αυτή καθεαυτή δεν είναι βαριά. Η σειριακή επεξεργασία όμως με βαρβάτα πλαγκιν είναι. Αν και πάλι, τώρα πια, πολλά πλαγκιν έχουν και ZL mode, ή realtime mode, ή κάτι αντίστοιχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Το θέμα της CPU και RAM βαράει πολύ τους "vstάηδες". Όταν θες ΚΑΙ τύμπανα vst, και ολόκληρη ορχήστρα VST, και πλήκτρα vst, και μπάσα VST, και το κάθε VST είναι ναυαρχίδα που θέλει ένα γήπεδο μόνο του να παίξει μπάλα, και ταυτόχρονα θες να τρέχεις και κανα δυο mastering plug-in στο master bus ή στο κάθε... κανάλι, έτσι για τη φάση, μπορεί ο υπολογιστής να φτύσει αίμα, όσο κι αν βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας. είμαι κακομαθημένος. Ανοίγω τα όργανα όλα σε instrument και δεν κάνω κάποια βελτιστοποίηση με κανάλια midi, οπότε συνεχίζω μέχρι το μηχάνημα να πει έλεος. Και συνήθως έχω και 2 ή 3 vst τύμπανα και όντως κάνω το μαστερινγκ πάντα στο master out, αλλά ο 3600 με τα 16gb μέχρι στιγμής είναι καλά. Και σε κανα δυο ορχηστρικά που έκανα μέχρι 10 όργανα, όχι με βιολιά πχ shorts, legato, long και δε συμμαζεύεται, πήγα καλά. Αν η βιβλιοθήκη σου δίνει πχ ένα string section πορεύεσαι. Δεν είμαστε και Hans Zimmer 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ με το κινητό ΔΕΝ μπορώ να κάνω τίποτα. Καταρχάς, δεν βλέπω να κάνω..... Καντο mirror στη smart tv σου και πρόσθεσε του πληκτρολόγιο και ποντίκι. Σε λίγο καιρό με το ΑR και μς gestures θα δουλεύεις και θα βλέπεις τους γύρω που θα κάνετε προβα ολογράμματα. Εγω νομίζεις τυχαία είπα πως δεν θα ξανακάνω αναβάθμιση? Ε? χαχαχαχα. Αλλάζουν τα πράγματα και βιαια μάλιστα την άλλη 5ετια. Αλλάζει ο κόσμος. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Καντο mirror στη smart tv σου Στην ποιά; 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Καντο mirror στη smart tv σου βρήκες άνθρωπο έχει smart crt βρε? 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Και συνήθως έχω και 2 ή 3 vst τύμπανα και όντως κάνω το μαστερινγκ πάντα στο master out Κι εκεί μέσα υπάρχει επιλογή. Π.χ. με BFD, αν διαλέξω να προφορτώνονται όλα τα velocity layers στη μνήμη, και φορτώσω κανα σετ σούξου, μπορώ να φάω 32 giga μνήμη. Θα μου πεις, γιατί να το κάνεις αυτό; Δεν έχεις SSD; Δεν στριμάρουν γρήγορα με ένα λογικό buffer? Φυσικά! Απλά λέω ότι θεωρητικά γίνεται. Με κατάχρηση (κακή χρήση) των εργαλείων γίνεται. Τίποτα oversampling 8x ενώ θέλουμε να κάνουμε τράκινγκ, τίποτα duplicated τρακς με ολόκληρες τις αλυσίδες plug-in μόνο και μόνο για θέμα "οπτικής οργάνωσης / καλαισθησίας" (π.χ. άλλα τρακς για ένα μέρος, άλλα για ένα άλλο, προς διευκόλυνση του editing κτπ κτπ.)... Εξαρτάται πώς δουλεύει ο καθένας. Κι εγώ, που δουλεύω συντηρητικά από θέμα αριθμών τρακ και πλαγκιν, δεν μπορώ να πω ότι έχω φτάσει σε σημείο να πω "πω πω πρέπει να αρχίσω να ελαφραίνω το πρότζεκτ, τα βρίσκει σκούρα", και μιλάμε για i7-6700k με 32Gb μνήμη, όχι κάτι τέρατα που βλέπω τώρα 14900 με 128 Gb που βλέπω και κάτι τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 έχω βάλει όλες τις σαμπλοβιβλιοθήκες σε κανονικό σκληρό, γιατί ήταν ο μόνος διαθέσιμος κατά την εγκατάσταση. Δεν ξέρω αν πρέπει κάποια στιγμή να τις μετακομίσω σε ssd. Σίγουρα την ώρα που φορτώνει το όργανο βλέπω ένα λαγκ, αλλά μετά δεν παρατηρώ κάτι όταν ήδη το τρακ είναι έτοιμο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση