Nekkon Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2023 Ban δια βίου. Μας θεωρεί άσχετους. Υποτιμά τη νοημοσύνη μας Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Είδα αυτό το βίντεο από τον Δαυίδ και θυμήθηκα αυτό το thread. Έκατσα διάβασα και τις 13 σελίδες. Καλό παρεάκι ήμασταν πέρυσι, πλάκα είχε. Και συμπεραίνω: Ούτε ο David Gilmour δε γνωρίζει τι είναι αυτό που κάνει μια κιθάρα ξεχωριστή τελικά... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Η ηλεκτρική είναι εργαλείο δεν έχει ακουστική ποιότητα, πρέπει να έχει ποιοτικά εξαρτήματα και ωραία και κατάλληλα ξύλα, να είναι ελαφριά και όμορφη, οι μαγνήτες κάνουν τον ήχο της. Για την ακουστική ισχύει ότι και στην ηλεκτρική για τα εξαρτήματα και τα ξύλα αλλά έχει και άλλα χαρακτηριστικά, η ένταση του ήχου της και το sustain της που συνήθως πάνε μαζί αυτά kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Να ταιριάζει στην ανατομία του κατόχου της και να διαθέτει αξιοπρεπές μαγνήτες.Τα άλλα κατά την δική μου άποψη είναι να έχουμε να λέμε,όσον αφορά τις ηλεΧτρικές τουλάχιστων. Ο ήχος είναι στον ενισχυτή. Επεξεργασμένο 18 Ιουλίου από MGs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Να εχει ατσαλινα ταστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου Στις 10/3/2023 στις 2:28 ΜΜ, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Το ποσό όμορφη είναι,όπως οι γυναίκες. Τα υπόλοιπα φτιάχνονται η έστω μπορείς να ζήσεις με αυτά.Κανεις δεν θέλει άσχημη κιθάρα η γυναίκα. Πέρυσι άλλα μας έλεγες @Κβαντική Διεμπλοκή 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Nekkon είπε Πέρυσι άλλα μας έλεγες @Κβαντική Διεμπλοκή Γι αυτόν ισχύει το: Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Γι αυτόν ισχύει το: Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Δεν γίνεται να είμαστε κάθε χρόνο ίδιοι.Προφανως σε ένα δύο μήνες θα έχω αλλάξει γνώμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Δεν γίνεται να είμαστε κάθε χρόνο ίδιοι.Προφανως σε ένα δύο μήνες θα έχω αλλάξει γνώμη. Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, ο βλαξ ουδέποτε. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, ο βλαξ ουδέποτε. Αυτος που αλλαζει γνωμη, αλλα επιστεφει στην προηγουμενη και ξαναλλαζει και ξαναεπιστρεφει? 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση