Προς το περιεχόμενο

Νέος ssd, δεν εμφανίζεται στον "υπολογιστή μου"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά, πήρα καινούργιο ssd crucial 480gb για να γίνει το "μουσικό" section συστήματος, αλλά ως συνήθως σιγά που θα δούλευε?

Τα windows τον βλέπουν κανονικά στη "διαχείρηση συσκευών>> μονάδες δίσκων", τον βλέπω και στο bios. Έγινε αυτόματη εγκατάσταση του driver στο start up.

Στον "υπολογιστή μου" δεν εμφανίζεται κάποιο εικονίδιο για να μπω μέσα και να μεταφέρω αρχεία πχ.

Έχω win 7. Έχουμε κανα clue pls??

thx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλει initialize sharpshooter. Από τη διαχείριση δίσκων, θα τον δεις σαν unallocated. Δε θα έχει κάποιο γράμμα. Όταν κάνεις initialize (σε ntfs μάλλον;) θα πάρει και γράμμα, και θα φανεί κανονικά μαζί με τον άλλον / τους άλλους.

• Like 2

Αλι και τρεις Αλι, να σαι καλά φίλε μου!!

Το έφτιαξα?

Έλεγα να σε ρωτήσω τι είναι initialize, αλλά βρήκα άκρη.

Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1

29 λεπτά πριν, sharpshooter είπε

Αλι και τρεις Αλι, να σαι καλά φίλε μου!!

Το έφτιαξα?

Έλεγα να σε ρωτήσω τι είναι initialize, αλλά βρήκα άκρη.

Ευχαριστώ πολύ.

Τι να ρωτησεις.

Ολόκληρο νημα εχουμε

με σήμα το μπιφτέκι

18 λεπτά πριν, Ali Barout είπε

Ήξερα ότι θα το βρεις, είναι εύκολο.

Δεν είναι, έκανα search?

Το setup νέου δίσκου θα έπρεπε να είναι πιο streamlined πάντως, όχι να ψάχνεις να βρεις.

4 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Τι να ρωτησεις.

Ολόκληρο νημα εχουμε

Ήθελα μόνος μου?

Ας ελπίσουμε ο ssd να αναβαθμίσει την καρούτα που έχω για PC.

• Like 1

15 λεπτά πριν, sharpshooter είπε

Ας ελπίσουμε ο ssd να αναβαθμίσει την καρούτα που έχω για PC.

Αν βάλεις σάμπλ, ή ίνστρουμεντς που ψάχνουν στον δίσκο για σάμπλ, θα δεις διαφορά αισθητή. Ο ssd είναι, για μένα, η πιο μεγάλη αναβάθμιση που μπορείς και να καταλάβεις τρελή διαφορά αμέσως, και με λίγα λεφτά. Καλορίζικος!

• Like 2

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω, να μειώσω τα loading times.

Και κυρίως να έχω dedicated δίσκο/ους για κάθε δουλειά. Άλλος για μουσική, άλλος για παιχνίδια, etc.

Όταν είχα στήσει το υπάρχον σύστημα, προ δεκαετίας είχα βάλει ocz ssd 128gb με τιμή ~250ευ αν θυμάμαι καλά, με δεύτερο 1terra μηχανικό. Ο ocz τα έφτεισε πέρισυ και πρόπερσυ είχα φάει ransomware και έχασα κοντά 40 ώρες με demos/riffs/tracks κάτι που με πείραξε ΠΟΛΥ.

+ Συν τη μανούρα να ξανακάνω setup τα πάντα.

Με τις τρέχοντες τιμές και την προσθήκη μερικών ακόμα δίσκων, έχω ως σκοπό να ασφαλίσω πλέων το σύστημα με μόνιμο και αυτόματο back up της μουσικής και όλων των άλλων αρχείων που έχω ΑΝΑΓΚΗ και δεν θέλω να γράφω σε χαρτί.

Στόχος το dual boot, πολλοί dedicated δίσκοι και αυτόματο back up σε μηχανικούς.

Με απώτερο σκοπό το σύστημα να γίνει ακλόνητο μιας και μου είναι απολύτως απαραίτητο.

Έτσι το μόνο που θα μπορεί να στραβώσει θα είναι το hardware και η αλλαγή ενός part δεν θα επηρεάζει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Όταν με το καλό κάνω ολική αναβάθμιση, κουμπώνω πάνω τους δίσκους μου και είμαι έτοιμος.

Τα πα και ξαλάφρωσα?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου