σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Πως εξηγείτε το ότι το καινούργιο φλαγκσιπ μοντέλο της Μεζα Μπουγκη το βγάλανε Μαρκ 7 (πηδώντας το Μαρκ 6 που δε θα υπάρξει ποτέ) ? ..ωπ λάθος θρεντ.... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Θα σας πω εγώ την κατάληξή του. Τους είχα κατατροπώσει με τον πολιτικό μου λόγο και τις γνώσεις μου στα θέματα που κάνουν τη σύγκριση μεταξύ κυβερνήσεων παρόλο που με χρώματιζαν πολιτικά και το αποδεχομουν παρόλο που απλά μίλαγα ακριβοδικαια με ατρανταχτα επιχειρήματα και μου πετούσαν νούμερα και στοιχεία που συνήθως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα αλλα και την πρακτική λειτουργία που δημιουργεί το πρόβλημα και τώρα πάει ο δυτικός Κόσμος και να ξανανοίξει γιατί τώρα θα απασφαλισω αλλα τελικά τσακώθηκαν και μεταξύ τους κάποιοι φίλοι και έφυγαν και φεύγω συγνώμη 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, billaraskats27 είπε ..ωπ λάθος θρεντ.... Όχι, στο σωστό είσαι. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Nα ρωτήσω τι ακριβώς συζητάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Grey είπε Nα ρωτήσω τι ακριβώς συζητάμε; Για το ποσο καλη υπουργος ειναι η Μενδωνη και ποσο καλος ηθοποιος παυλα βιαστης ηταν ο Λιγναδης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, trolley είπε Όχι, στο σωστό είσαι. Δεν υπάρχει το αντίστοιχο θρεντ. Οπότε ποσταρα στο κοντινότερο θεματικά που βρήκα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Grey είπε Nα ρωτήσω τι ακριβώς συζητάμε; Συζητάμε για το αν πρέπει να μεταβληθεί το noiz σε Ράδιο Αρβύλα. Κάποιοι λέμε να μη γίνει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Συζητάμε για το αν πρέπει να μεταβληθεί το noiz σε Ράδιο Αρβύλα. Κάποιοι λέμε να μη γίνει. Μπα... Τουλάχιστον στο Ράδιο Αρβύλα υπάρχει πάντα μια κοινή γραμμή. Εδώ κάτι άλλο θα γίνει. Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, ThomasSot είπε Για το ποσο καλη υπουργος ειναι η Μενδωνη και ποσο καλος ηθοποιος παυλα βιαστης ηταν ο Λιγναδης. WD 40 να βαζεις στις κλειδωσεις σου μονο, μη μας παθεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, trolley είπε Συζητάμε για το αν πρέπει να μεταβληθεί το noiz σε Ράδιο Αρβύλα. Κάποιοι λέμε να μη γίνει. Ok,πάντα διατηρούσα τις ενστάσεις μου για το φόρουμ αλλά δεν μας είχα ποτέ για τόσο χαμηλά. 24 λεπτά πριν, ThomasSot είπε Για το ποσο καλη υπουργος ειναι η Μενδωνη και ποσο καλος ηθοποιος παυλα βιαστης ηταν ο Λιγναδης. Μωρέ να μην τ' ανοίξω λέω μεσημεριάτικα...Μαγειρεύω κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις