ThomasSot Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, manosx είπε Αν ειναι να το παμε εκει, να μας το ξεκαθαρισει η διαχειριση, να πουμε και μεις τα δικα μας, να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ κλπ Δεν ξερω τι ειναι το παρκιν του ΟΑΚΑ, καθ οτι ειμαι επαρχιωτης βλαχος. Εκει πας εσυ και βαζεις το αντισκωριακο λιπαντικο σου??? Φτιαξε κανα σεντονι σε κανα περιεργο θεμα τωρα να πουλησεις αλλου την εξυπναδα και τη μαγκια σου και ασε με εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Να τον καλεσουμε στο φορουμ, και αυτος ολο με πολιτικα ασχολουνταν. Παντως ειναι πολυ αδικο οταν μετεμψυχωενεσαι να χάνεις το ταλεντο ή την τεχνη που ειχες εξελιξει. Δεν πάει ετσι μπροστα η ανθρωποτης. 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Παντως ειναι πολυ αδικο οταν μετεμψυχωενεσαι να χάνεις το ταλεντο ή την τεχνη που ειχες εξελιξει. Οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη, πιστεύουν πως δεν τα χάνεις (μετενσάρκωση λαίμαι). Πως νομίζεις ότι έγραφε ο άλλος συμφωνίες στα 6, βρήκε κανά κλειδοκύμβαλο στο μαιευτήριο; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Παντως ειναι πολυ αδικο οταν μετεμψυχωενεσαι να χάνεις το ταλεντο ή την τεχνη που ειχες εξελιξει. Δεν πάει ετσι μπροστα η ανθρωποτης. Χμμμ, μουσικαρα, με πολιτικα, μεταμψυχωση, ρε cosdr, μηπως εχεις γραψει καμια οπερα τελευταια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Παντως ειναι πολυ αδικο οταν μετεμψυχωενεσαι να χάνεις το ταλεντο ή την τεχνη που ειχες εξελιξει. Δεν πάει ετσι μπροστα η ανθρωποτης. Πρέπει να το τερματίσεις με ένα εικοσαρικο το παιχνίδι. Όχι όπως εγώ το φάιναλ φαητ που πήγαινα μ'ενα πάκο κέρματα, μεσημέρι για να κοιμούνται όλοι, κ ταιζα κοντινιου μέχρι να νικήσω το φάιναλ Μπος. 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Παντως ειναι πολυ αδικο οταν μετεμψυχωενεσαι να χάνεις το ταλεντο ή την τεχνη που ειχες εξελιξει. Δεν πάει ετσι μπροστα η ανθρωποτης. Πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη! Εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπει κανείς. Εμένα μου φαίνεται πολύ ωραίο κι αστείο, σαν παιχνίδι. 1 λεπτό πριν, billaraskats27 είπε Πρέπει να το τερματίσεις με ένα εικοσαρικο το παιχνίδι. Όχι όπως εγώ το φάιναλ φαητ που πήγαινα μ'ενα πάκο κέρματα, μεσημέρι για να κοιμούνται όλοι, κ ταιζα κοντινιου μέχρι να νικήσω το φάιναλ Μπος. Α πιλάρα, βλέπω κι εσύ εφάρμοζες πολύπλοκες στρατηγικές σαν κι εμένα. 2 λεπτά πριν, manosx είπε μηπως εχεις γραψει καμια οπερα τελευταια; Μπορεί να αρχίσει τώρα. Με εμένα λιμπρεττίστα. Πράξη 1η: Go back! Επεξεργασμένο 9 Μαρτίου 2023 από Ali Barout 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε Cabal, tehkan και double dragon, δευτερο νομισμα ισον αποτυχια Σφαιρικη μορφωση οχι αηδιες Επεξεργασμένο 9 Μαρτίου 2023 από manosx 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Α πιλάρα, βλέπω κι εσύ εφάρμοζες πολύπλοκες στρατηγικές σαν κι εμένα. Εμ τι. Αφού με άρεσε πολύ αλλά ημανε μετριος-καλουτσικος, τι να κάνω; Να το παρατάω στη μέση; Ίδιο πράγμα κ στη μουσική Γιώργη μου. Μόλις βρεθούν εικοσαρικα θα συνεχιστεί το παιχνιδι. Κ καλύτερες κονσόλες θα πάρω, κ τιουτοριαλς κ τσητ θα δω. Να το τερματίσω λίγο δυσκολο. Ούτως ή άλλως όλοι το τσογλανι από το δίπλα χωριό που το τερμάτισε στα 12 μ'ενα εικοσαρι θα θυμονταστε ολοι 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Σε Cabal, tehkan και double dragon, δευτερο νομισμα ισον αποτυχια Δε μας νοιάζει κύριε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Δε μας νοιάζει κύριε... Έλα ρε. Κρίμα. Πινεζουλα δεν έχει; Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις