fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Για ξεχωριστή κρυφή θεματική ενότητα εγω εννοώ Και να μην επηρεάζει τις σχέσεις μας στο φόρουμ και τα μουσικά θέματα. Καθόλου. Ωραία ιδέα. Να ανοίξει κι ένα τέτοιο να λέμε από που να κατεβάσουμε σπασμένα βιεστιά ασούμε. Αλλά να είναι κρυφό, να μην μας βλέπουνε. Να το κάνουμε οφσόρ ασούμε. 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, trolley είπε Δες το βίντεο και θα καταλάβεις: Ωραιο βιντεο, πχιοτητα, και προσεξες μουσικη; μΕ τΗ σΦραΓιδΑ τΗς πΕρΟυΚαςς1!11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Αυτος παντως απο τοτε που τον σταυρώσανε λιγο θολα τα βλέπει 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αυτος παντως απο τοτε που τον σταυρώσανε λιγο θολα τα βλέπει Ποιος; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, trolley είπε Ποιος; Παλι σε λαθος ειμαι? Ο Νταφό 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Παντως αυτο το γ@μημενο το donna e mobile, αναθεμα την ωρα που ειδα το ριγκολετο, λιαροπουλου βλεπω να γελασω, και παλι η ψυχη μου πιαστηκε, μιλαμε για μεγαλο τρολ ο βερντι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, manosx είπε Παντως αυτο το γ@μημενο το donna e mobile, αναθεμα την ωρα που ειδα το ριγκολετο, λιαροπουλου βλεπω να γελασω, και παλι η ψυχη μου πιαστηκε, μιλαμε για μεγαλο τρολ ο βερντι. Έχεις σκεφτεί να γραφτείς στους Α.Π. (ανώνυμους περουκιακούς)? 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, manosx είπε Παντως αυτο το γ@μημενο το donna e mobile, αναθεμα την ωρα που ειδα το ριγκολετο, λιαροπουλου βλεπω να γελασω, και παλι η ψυχη μου πιαστηκε, μιλαμε για μεγαλο τρολ ο βερντι. Γιατί, νομισες εχουμε το μονοπώλιο? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Να τον καλεσουμε στο φορουμ, και αυτος ολο με πολιτικα ασχολουνταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Να τον καλεσουμε στο φορουμ, και αυτος ολο με πολιτικα ασχολουνταν. Φωνάχτε τον μπας και παίξουμε και μεις οι πνευστοί καμιά δουλίτσα. Αν και αν κρίνω από τα ψαλίδια στη λυρική... μπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις