ThomasSot Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, manosx είπε WD 40 να βαζεις στις κλειδωσεις σου μονο, μη μας παθεις τιποτα. Τετοιο βαζεις εσυ στην πιδα σου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Πως εξηγείτε το ότι το καινούργιο φλαγκσιπ μοντέλο της Μεζα Μπουγκη το βγάλανε Μαρκ 7 (πηδώντας το Μαρκ 6 που δε θα υπάρξει ποτέ) ? ..ωπ λάθος θρεντ.... Το εξηγώ: Το Mark VI, διαβάζεται "μάρξιξ". Κι επειδή είναι πολύ κοντά στο μαρξιστ, η εταιρία πάει κατευθείαν στο Μαρξέσεβεν, για να τα πάρει από όλες τις παρατάξεις του πολέμου των τάξεων, και να μη δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις. Σε ποιο θρεντ είμαστε; Με τις χορδές; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Ααααα Το υποσυνείδητο μου δηλαδή την είχε ψιλιαστει πως δεν είναι άσχετο το ποστ.... Λέω κ εγώ... Πως μου βγήκε τόσο αβίαστα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Μπήκα διάβασα να δω τι είπε ο Νταφόε. Καλά πραγματάκια έλεγε, δεν είδα κάπου να μέμφεται την ίδια τη Μενδώνη. Δεν είπε δηλαδή οτι να ταιριάζεις τσάντα παπούτσι είναι ενά παρωχημένο κλισέ, ή να κοροϊδέψει τις άτολμες επιλογές της σε στέκες. Ρωτησε ο άνθρωπος (αθώα) αυτό που μας καίει όλους: γιατίστε χλεμπονιάρηδες ρε παιδιά και ταληροφονιάδες. Άντε τώρα να του εξηγήσεις για δημοσιονομικές πειθαρχίες, και οικονομικές καραμπόλες που κάνουν τον αστροφυσικό ντελιβερά. Τι να κάνουμε κυρνταφόε μου; Σε αυτη τη φάση ειμαστε, ψάχνουμε τους καναπέδες να βρούμε κανα μπακίρι. Καινουργια δεν μπορούμε να φτιάξουμε, τα χουμε πει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, ThomasSot είπε Τετοιο βαζεις εσυ στην πιδα σου??? Αν ειναι να το παμε εκει, να μας το ξεκαθαρισει η διαχειριση, να πουμε και μεις τα δικα μας, να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ κλπ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, manosx είπε να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ Και μετά να πάμε για σουΦλάκια στο "Τέλειον" εκεί δίπλα, στο Ηράκλειο. 1 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, manosx είπε Permaban απο εδω και περα σε οποιον ανοιγει πολιτικο θεμα Κάτσε ρε φίλως, κι εμείς πώς θα μάθουμε τι θα γίνει με τις συντάξεις δηλαδής? Από το μακελειό θα τα μαθαίνουμε όλα? 1 ώρα πριν, manosx είπε Λες λοιπον -3 καρμα = permaban, και τελειωσε Εσύ έχεις βαλθεί να μας διώξεις όλους από δω μέσα έτσι? 6 λεπτά πριν, manosx είπε να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ κλπ Θα το μάθει ο Αυγενάκης, και θα στείλει τα ΜΑΤ. Για να καταστείλει δηλαδής την αθλητική βία και τον χουλιγκανισμό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, trolley είπε Και μετά να πάμε για σουΦλάκια στο "Τέλειον" εκεί δίπλα, στο Ηράκλειο. Τα σουΦλακια ειναι σουφλε με γυρο και τζατζικι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εσύ έχεις βαλθεί να μας διώξεις όλους από δω μέσα έτσι? Ναι, το παλιόπαιδο, θα προσέχει αυτός τι λέει, και θα κρατάει τηλεκοντρόλ, άμα ξεφύγουμε λίγο να τρώμε κλωτσίδι. Και όλα αυτά, ακούγοντας κλαθική μουθική και πίνοντας φίνο κονιάκ. 1 λεπτό πριν, manosx είπε Τα σουΦλακια ειναι σουφλε με γυρο και τζατζικι; Δες το βίντεο και θα καταλάβεις: 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2023 Για ξεχωριστή κρυφή θεματική ενότητα εγω εννοώ Και να μην επηρεάζει τις σχέσεις μας στο φόρουμ και τα μουσικά θέματα. Καθόλου. Θα μου πεις γίνεται αυτό.? Να μην επηρεαστούν οι σχέσεις μας στο μέλλον μέσα στο φορούν. Εγω λέω γίνεται. Είμαι ζωντανό παράδειγμα. Εγω αγαπάω τους πάντες. Ακόμα και τον trolley Μουαχαχαχαχαχα. Αυτά είχα νσ πω και δεν μιλάω πολιτικά. Ας ανοίξει η espresso και αν ανοίξει εκεί..... #θα λογαριαστούμε. Και αυτό..... Είναι δέσμευση. Εδώ αυτή τη στιγμή είμαι σε δικηγόρο για θέματα σωματείου και γράφω στο noiz ρε στην παρεα μου και παράλληλα σημειώνω αλλαγές άρθρων καταστατικού noiz ρε για πάντα. Όλοι ενωμένοι, NOIZ. Χαχαχαχαχα Διαγράψτε με! Άπαξ ΝΟΙΖ, πάντα Noiz!!! 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις