Ali Barout Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε 9άρα χορδή Α ναι, υπάρχουν κι αυτά. Προσωπικά ποτέ κάτω από 10, αλλιώς μου φαίνεται ότι χτενίζω κανταϊφι. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Α ναι, υπάρχουν κι αυτά. Προσωπικά ποτέ κάτω από 10, αλλιώς μου φαίνεται ότι χτενίζω κανταϊφι. Μάντεψε γιατί παίζω με 11άρες... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο μπουζούκι παίζω με λεπτές πένες (οι κλασικες τρίγωνες). Όταν παίζω πχ ένα ζειμπέκικο, βαράω δυνατά κάθε πενιά. Στην ηλεκτρική, όταν σολάρω πχ texas blues φάση, το χέρι είναι αρκετά βαρύ, με 9άρες και 1,5mm πένα. Χορδη δεν μου έχει σπάσει ποτέ. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σταθερή η δύναμη. Παίζω πολύ με δυναμικές. Όσο πιο γρήγορο ένα κομμάτι, τόσο πιο κομπρεσσαρισμένα και ελεγχόμενα προσπαθώ να παίξω. Επεξεργασμένο 11 Μαρτίου 2023 από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Ali Barout είπε Οφφτόπικς: Εγώ νιώθω ότι χαϊδεύω στο μπουζούκι, κι έτσι παίζω και κιθάρα, δεν αλλάζω κάτι. Απορώ όταν λες ότι βαράς στο μπουζούκι πόσα νιούτον βάζεις. (γιατί εγώ που νιώθω ότι "χαϊδεύω", για το δεξί μου ο βασίλης με λέει εκδοροσφαγέα.") Δε φταίω εγώ Γιώργη. Όταν έβλεπα αυτά τα.... "Χεράκια" να ακουμπάνε κιθάρες με Φλοϋντ Ροουζια , η ελαφρυα αυτή πενια σου δονουσε το τρέμολο κ δε κρατούσε pitch σταθερό ούτε με τάμα, ξέχασες? 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, billaraskats27 είπε Δε φταίω εγώ Γιώργη. Όταν έβλεπα αυτά τα.... "Χεράκια" να ακουμπάνε κιθάρες με Φλοϋντ Ροουζια , η ελαφρυα αυτή πενια σου δονουσε το τρέμολο κ δε κρατούσε pitch σταθερό ούτε με τάμα, ξέχασες? ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ γουασίλιμ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Ali Barout είπε ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ γουασίλιμ! Εγώ όμως κάνω ότι ξεχνώ Γιωργημ. Πριν λίγο ανέβασε το βαρελοπουλο στο φεησμπουκι ένα κομμάτι από το "πρώτο" πρόγραμμα. Τα υπόλοιπα κουνάβια συζητάνε από κάτω ποιος έπαιζε κιθάρα. Τα άκουσα κ προσπαθώ να τους πείσω πως δεν είμαι εγώ . Λες κ είχα καμμία όρεξη να ακούσω το παίξιμο μου προ εικοσαετίας ναούμ! Γι'αυτο σου λέω... Κάνε πως ξεχνάς κ εσύ! Σόρρυ για το οφτοπικ 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Ένα τυπικό σόλο από μπουζούκι, στην ηλεκτρική Your browser does not support the HTML5 audio tag mpouzouki.mp3 1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nbampaliaris Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Παιδιά ξεκίνησα και αυτό το θέμα για εξοπλισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, billaraskats27 είπε Το απόγευμα προς βράδυ θα σου πω για δύο αλλά βίντεο του Gambale (που υπάρχουν κ free στο YouTube) που η μια είναι για sweep κ η άλλη technique workout ,που μπορείς να αρχίζεις να κάνεις από όταν αρχίζεις να βλέπεις πως το δεξί λειτουργεί πλέον καλά (που αν κάνεις σωστά τη μέθοδο του Petrucci μπορεί να είναι μόνο σε κάνα δίμηνο). Δεν είμαι σπίτι τώρα κ δε θυμάμαι ακριβώς το ποια είναι αυτά τα βίντεο. Το technique workout ειναι το Frank Gambale - Chop builder Η μεθοδος sweep ειναι frank gambale monster licks and speed picking Το πρωτο σου ειπα πως κ ποτε να το κοιταξεις. Το δευτερο για πολυ πιο μετα. Οχι για να το βγαλεις. Για να παρεις ιδεες πως να σκεφτεσαι μεσο του sweep, κ για να μη σου μπαινουν ιδεες να δωσεις 300 ε για τη μεθοδο στο site του. Κανει παρομοια δουλεια 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση