Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Εγώ πιστεύω ότι το moderation παρακρατησε σοβαρό το noiz Δεν πουλάει πια . Ας γίνει fb Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Να πάρετε hardware που δίνει συνοδευτικό software πολύ καλό. Εγώ από τότε που χρησιμοποιώ μόνο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ software ΗΡΕΜΗΣΑ και κατάλαβα πόσα πράγματα δεν τα χρειαζόμουν για να κάνω τη δουλειά μου ή πόσα πράγματα που νόμιζα πως θα τα έκανε ένα άλλο software τα έκανε και το δικό μου software εξίσου καλά με μια δύο ρυθμίσεις παραπάνω. Και στα παιχνίδια. Το έκοψα και εκεί χρόνια τώρα και πάλι βρήκα την υγεία μου. Πολλά χρόνια τώρα μιλάμε. θέλω να παίξω ένα παιχνίδι που είμαι και μεγάλος πια παρόλο που είμαι πιο ΑΝΩΡΙΜΟΣ από ποτε αχχαχαχαχχαχαχ και είχε π.χ. 59.99 ευρώ? Περιμένω 2-3 χρόνια που θα το βγάλει προσφορά το steam με ολα τα bundles με 6,99 ευρώ και θα το ευχαριστηθώ και σε καλύτερο hardware και με όλα τα updates και θα το έχω στη συλλογή μου. Χρόνια άλλαξα και ηρέμησα , αυτό πιο πολύ, ΗΡΕΜΗΣΑ, γαλήνεψα και προτιμώ να προσπαθήσω να μάθω και να εξαντλήσω το software μου καλύτερα και γίνομαι και πιο δημιουργικός. Γι αυτό δεν θέλω να ακούω για πειρατικό SOFTWARE και να είστε ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ με τους κανόνες σε αυτά. Και το hacking και cheating στα παιχνίδια να γίνει κάτι, με αυτή τη μάστιγα. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ να ΓΙΝΕΙ και να τιμωρείται με ΙΣΟΒΙΑ και δήμευση περιουσίας. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Να πάρετε hardware που δίνει συνοδευτικό software πολύ καλό. Εγώ από τότε που χρησιμοποιώ μόνο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ software ΗΡΕΜΗΣΑ και κατάλαβα πόσα πράγματα δεν τα χρειαζόμουν για να κάνω τη δουλειά μου ή πόσα πράγματα που νόμιζα πως θα τα έκανε ένα άλλο software τα έκανε και το δικό μου software εξίσου καλά με μια δύο ρυθμίσεις παραπάνω. Και στα παιχνίδια. Το έκοψα και εκεί χρόνια τώρα και πάλι βρήκα την υγεία μου. Πολλά χρόνια τώρα μιλάμε. θέλω να παίξω ένα παιχνίδι που είμαι και μεγάλος πια παρόλο που είμαι πιο ΑΝΩΡΙΜΟΣ από ποτε αχχαχαχαχχαχαχ και είχε π.χ. 59.99 ευρώ? Περιμένω 2-3 χρόνια που θα το βγάλει προσφορά το steam με ολα τα bundles με 6,99 ευρώ και θα το ευχαριστηθώ και σε καλύτερο hardware και με όλα τα updates και θα το έχω στη συλλογή μου. Χρόνια άλλαξα και ηρέμησα , αυτό πιο πολύ, ΗΡΕΜΗΣΑ, γαλήνεψα και προτιμώ να προσπαθήσω να μάθω και να εξαντλήσω το software μου καλύτερα και γίνομαι και πιο δημιουργικός. Γι αυτό δεν θέλω να ακούω για πειρατικό SOFTWARE και να είστε ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ με τους κανόνες σε αυτά. Και το hacking και cheating στα παιχνίδια να γίνει κάτι, με αυτή τη μάστιγα. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ να ΓΙΝΕΙ και να τιμωρείται με ΙΣΟΒΙΑ και δήμευση περιουσίας. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τώρα σοβαρά; Αυτό έχεις να πεις; Λέμε νο μοντερεσιον ....και δεν γράφεις τίποτα για το ΚΚΕ;;; Τι στο φούτσον; 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Τώρα σοβαρά; Αυτό έχεις να πεις; Λέμε νο μοντερεσιον ....και δεν γράφεις τίποτα για το ΚΚΕ;;; Τι στο φούτσον; Οι κανόνες του φόρουμ είναι για όλους, είναι απαράβατοι, είναι απαραβίαστοι, πρέπει να εφαρμόζονται ισότιμα και τα μέλη εφόσον συμφωνούν να είναι μέλη πρέπει να τους τηρούν καλόπιστα και να φροντίζουν για την εφαρμογή τους. Όχι πολιτικά σχόλια. Ναι στους κανόνες στην ισοτιμία και την ίση μεταχείριση των μελών!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, LK είπε Λέμε νο μοντερεσιον ....και δεν γράφεις τίποτα για το ΚΚΕ;;; Τι στο φούτσον; Πάει ο καφές μου. Γιατί ρε αλιήτη? Τι σου χρωστάει το πληκτρολόγιο? Ε? Γιατί να σφουγγαρίζω μεσημεριάτικα με δάκρυα γέλιου στα μάτια? 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, trolley είπε Καλά μλκ, τώρα που κατάλαβα ότι είσαι ευαίσθητος στις διατυπώσεις, θα πάει η πλάκα σύννεφο. Θα γράψω τώρα στον dim "Άσε dim, δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι η σιωπή είναι χρυσός εδώ μέσα;" Δεν εχω κανενα θεμα να πληρωνω κατι. Μου δινει δυνατοτητα να γκρινιαζω με το νομο αν κατι δεν λειτουργει. Εχω κανα δυο ζουλαρισμενα αλλα αν κατι στραβωσει βοηθεια δεν εχω. Ειχα την εμπειρια να πουλαω cad software πριν χρονια και ξερω τι σημαινει clopy paste. Πχ βαλτε στα υποψη εχω δυο cubase 12 pro αγορασμενα με ολες τις αναβαθμίσεις απο το 10 και περα. Btw μεχρι τέλος Μαρτιου ο Νακας εχει το 12 pro 345. Πιο φτηνο και απο το educational που πηρα στην κορη μου. Σπευσατε. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετα τη σημαινουσα παρεμβαση του cosdr, οι τιμωριες εκ της διαχειρισεως διαχωριζονται στις εξης δυο κατηγοριες: Για οποιον γραφει για σπασμενα: Για οποιον χρησιμοποιει hacks σε online παιχνιδια: Η αποφαση κρινεται δικαια. Οποιος εχει πεθανει απο χακερα στο call of duty που σε πυροβολαει απο την αλλη πλευρα της πιστας μεσα απο 15 τοιχους κατευθειαν με headshot δεν μπορει παρα να εγκρινει και να επαυξανει. Επεξεργασμένο 8 Μαρτίου 2023 από manosx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, manosx είπε Μετα τη σημαινουσα παρεμβαση του cosdr, οι τιμωριες εκ της διαχειρισεως διαχωριζονται στις εξης δυο κατηγοριες: Για οποιον γραφει για σπασμενα: Για οποιον χρησιμοποιει hacks σε online παιχνιδια: Πες και για όποιον γράφει πολιτικά. Μην το ξεχνάμε αυτό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Για πολιτικα θα πει ο Σουρης για μενα. Δεν μπορουν να αποφευχθούν ουτε με στρατιωτικο νομο: Ο ρωμιος στον Παραδεισο Θεούλη μου, τι σου ‘λθε να μ’ αγιάσης; νομίζεις πως θα μ’ έμελε καθόλου, αν ήθελες κι εμένα να κολάσης και μ’ έστελλες παρέα του διαβόλου; Μ’ αρέσει ο Παράδεισος, αλήθεια, χωρίς δουλειά σκοτώνω τον καιρό, βλέπω αγίους γύρω μου σωρό, διαβάζω συναξάρια, παραμύθια, κι ακούω και τραγούδια θεϊκά, μα έλα πάλι που δεν έχετε συνήθεια να λέτε κι ένα δυο πολιτικά! Συ κυβερνάς για πάντα με γαλήνη και ώρα απ’ τον θρόνο σου δεν πέφτεις… Ας ήτο δυνατόν Θεός να γίνη και άλλος σαν και σένα, λίγο ψεύτης, να μοιρασθή των ουρανών τ’ ασκέρι, να πάνε και με κείνον οι μισοί, να έρχεται αυτός, να πέφτης συ, να γίνεται λιγάκι νταραβέρι… Μα όλα εδώ είναι τακτικά, ο ουρανός Θεό εσένα ξέρει, και δεν μιλούν πολιτικά! Εδώ που μ’ ησυχία όλοι ζούνε, για μένα είναι κόλαση μεγάλη, πολιτικά τ’ αυτιά μου ας ακούνε, κι ας είμαι και στην κόλαση, χαλάλι! Αν είχες εις το νου να με κολάσης, και μ’ έφερες κοντά σου για ποινή, να! κόλασις για μέ αληθινή… Μα, φθάνει πια, Θεέ μου, μη με σκάσης, και διώξε με, στο λέω παστρικά, γιατί αλλιώς στιγμή δεν θα ‘συχάσεις… και μόνος θα μιλώ πολιτικά! Επεξεργασμένο 8 Μαρτίου 2023 από manosx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, manosx είπε Για πολιτικα θα πει ο Σουρης για μενα. Δεν μπορουν να αποφευχθούν ουτε με στρατιωτικο νομο: Σώπα βρε. Εγώ προτείνω γκιλοτίνα. Άμα πέσουνε δύο-τρία κεφάλια στην πλατεία, θα σου πω εγώ αν θα ξαναγράψει ο άλλος πολιτικά μετά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση