Αετός Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, billaraskats27 είπε Μου ειπε ο ΄Ηρκος να σου κανω λαηκ επειδη δεν εχει ακαουντ στο νοιζ Ώπα.Πού τον ξέρετε τον Ήρκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Αετός είπε Ώπα.Πού τον ξέρετε τον Ήρκο; Δυστυχως δε τον ξερω. Ηταν αστοχος αστεισμος.. Κ ετσι το διεγραψα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, billaraskats27 είπε Δυστυχως δε τον ξερω. Ηταν αστοχος αστεισμος.. Κ ετσι το διεγραψα Δεν το είπα αρνητικά,φίλε μου. Είχα την τιμή,να γνωρίσω και να μιλήσω αρκετές ώρες,με τον Πατέρα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, Αετός είπε Δεν το είπα αρνητικά,φίλε μου. Είχα την τιμή,να γνωρίσω και να μιλήσω αρκετές ώρες,με τον Πατέρα τους. Με το Ρενό; Αυτό είναι πραγματικά εμπειρία. Απ'ότι έχω δει πρέπει να ήταν χαρισματικός. Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Με το Ρενό; Αυτό είναι πραγματικά εμπειρία. Απ'ότι έχω δει πρέπει να ήταν χαρισματικός. Ναι, φίλε μου. Όταν έμενε στου Παπάγου.Οδός:Μονής Κύκκου. Εγώ Εικοσάρης τότε. Απίστευτος άνθρωπος.Σφράγισε τη συνείδηση μου,όπως του έλεγα. @gkourmoul1Με συγχωρείς για το εκτός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση