ThomasSot Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αφτοί οι Μπητλς, ποιοι είναι? Οι Μπητλς (Μπητλης τους ελεγε η μανα μου) ειναι κατι τσογλανια απο την Αγγλια που περπαταγανε σαν τον Μητσοτακη, και το παιζαν μουσικοι....οι τενεκεδες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα βαλουμε το Μητσοτακη τα τραγουδαει, το λοβερδο να παιζει ντραμς, και οι στιχοι θα λενε "we ate the camel but we left the queue" Το εχουμε το Γκραμυ στο τσεπακι. Επεξεργασμένο 6 Μαρτίου 2023 από manosx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, ThomasSot είπε Οι Μπητλς (Μπητλης τους ελεγε η μανα μου) ειναι κατι τσογλανια απο την Αγγλια που περπαταγανε σαν τον Μητσοτακη, και το παιζαν μουσικοι....οι τενεκεδες. Ποιοι, αυτοί οι γιεγιέδες? Ρε άντε από εκεί τα κωλόπαιδα. Γονείς δεν είχανε να τα μαζέψουνε? Τους βλέπει ο κόσμος και τους κοροϊδεύει ασούμε. Άγγλοι ε? Μπανιέρες δεν είχανε στα σπίτια τους να πλυθούνε? Κι ύστερα σου λέει ο άλλος πολιτισμένοι ... Ουστ ρε. Όταν εμείς ακούγαμε ΚαΤζατζίδη, αφτοί κοιμότανε όρθιοι και πλερώνανε ξενοδοχείο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThomasSot Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, manosx είπε Θωμα ασε με εμενα. Να σου πω κατι φιλικα; Τωρα βγηκες απο το BANιο, γινε κυριος, με τους αλλους δηλαδη, εμενα δε με νοιαζει δε χαμπαριζω πιστεψε με, λοιπον γινε κυριος και βαλε κανα ρεξονα, γιατι εχεις αρχισει και μυριζεις και σε βλεπω να ξαναμπαινεις στην ΜΠΑΝιερα, if you know what i mean. Οταν ειχα διαγραφει παλιοτερα ειχα ζητησει εγω να διαγραφω με πμ στον αντμινιστρειτορ. Ρωτα το Μεθενιτη να σου πει. Παψε να γραφεις φιλοσοφικες παπαριες μεσα δω γιατι εχεις γινει βαρετος απ ολα τα μελη του φορου (στο λεω απο πρωτο χερι). Εσυ με δυο τρεις αλλους. Εφτασες μεχρι στο σημειο να απειλεις με διαγραφεςΟυστ!! Επεξεργασμένο 6 Μαρτίου 2023 από ThomasSot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Στράτο, η κατάσταση δεν σώζεται... Πάω για ύπνο.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Κοιτα, να απειλω εγω με διαγραφες δεν εχει νοημα, ουτε ο τελευταιος τροχος της αμαξης δεν ειμαι, τι απειλες να κανω. Απλα το λεω επειδη σε άλλα φορουμ θα ειχες φαει ηδη κανα τριμηνο ban, για αυτο το λεω, δεν ειναι απειλη, ετσι σαν αισθηση το λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Δεν μας θέλετε εμάς πγια με τα συνθεσάιζερ. Πέρασε η μπογιά μας 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Δεν μας θέλετε εμάς πγια με τα συνθεσάιζερ. Πέρασε η μπογιά μας Γίνε βιρτουόζος στην ηλεκτρικη. Θα χεστείς στο χρήμα 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Στράτο, η κατάσταση δεν σώζεται... Ρε συ Γιώργο, καλή η διασκευή αλλά μου φαίνεται λίγο διαφορετική απ' το πρωτότυπο. Αυτό δεν είναι? Ωραία περνάς με τους πιτσιρικάδες, μπράβο!!! 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Γίνε βιρτουόζος στην ηλεκτρικη. Θα χεστείς στο χρήμα Δεν πάνε τα χέρια μου. Δεν την μπορώ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση