Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση HQ version του "Μεταμορφώσεις - Βλάσσης Μπονάτσος"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν είναι ακριβώς η cd ποιότητα. Ο συγκεκριμένος ναι μεν έκανε τη μετατροπή από το cd, αλλά πολύ πιθανό να  το μετέτρεψε στα 128-192kbps επίτηδες, αρχικά. Στο spek πάει 15khz. Μετά με το mp3gain ανέβασε τις εντάσεις από 92-93 db που ήταν το σύνηθες εκείνη την εποχή, στα 96-97 db. Και τέλος, με ένα πρόγραμμα, τα ξαναμετέτρεψε στα 320 για να φανεί ότι είναι 320. 

Για το πρώτο σκέλος, δεν είμαι και τόσο σίγουρος, γιατί έχω δει κάποια λίγα cd εκείνης της εποχής, που ακόμα και να κάνω τη μετατροπή από wav, απευθείας από original cd, πιάνουν ένα ταβάνι 15-16khz, οπότε εκεί εννοείται, ακόμα και σε 320kbps mp3 να το μετατρέψω και πάλι πολύ θα είναι.

Οι εντάσεις δεν ήταν όμως έτσι εκείνη την εποχή!Δηλαδή όλα σχεδόν έχουν True Peak +2. Ενώ εκείνη την εποχή το True Peak ήταν συνήθως ακόμα και  -1. Χάνονται τα dynamics έτσι όπως μου το έστειλαν.

Από το τίποτα όμως κάτι είναι και αυτό γιατί κανείς δεν το δίνει.

Επεξεργασμένο από thebest20
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου