AntonyPath Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=123&Itemid=31 χτες το ειδα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
agis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Πολύ καλή όντως το shoutcast.com το είχα βρεί και γώ αλλά αύτο το κάνει ακόμα πιο εύκολο Απλός υπάρχει πάλι το θέμα ότι δύσκολα σε βρίσκουν,θα σε ακούν ελάχιστα και τα σχετικά Θα το στήσω όμως παράλληλα:)....(εξάλλου με το άλλο δεν έβγαλα άκρη...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 το μονό που ξέρω είναι όμως οτι χρειάζεται μια κεραία κάτι σαν ενισχυτής και φίλτρα.... Πόσο απαξιωτικοί είμαστε ρε γαμώτο μου σχεδόν σε όλα.....Αυτά που σου είπε ο Yameth και λίγα είναι.Ενας ραδιοφωνικός σταθμός δεν είναι ούτε walkie talkie,ούτε Cb,ούτε Vhf....Αλλιώς πάρε μια ψαροκασσέλα,βίδωσε επάνω μια 6146 και λίγες ψιλιαδούρες,βάλε και μια κεραία απο το μοναστηράκι (τεχνικός δε χρειάζεται άλλωστε),και ξεκίνα.Δεν έχει σημασία που θα "ξύσεις" τη μισή μπάντα,αρκεί να ακούγεσαι... Σόρρυ αλλά αυτές οι εποχές πέρασαν,και δεν ξαναγυρνάνε.Και υπήρξα κάποτε πειρατής στα ΑΜ και FM,και έχω εργαστεί στα ραδιοτηλεοπτικά. Καταλαβαίνω ότι θές κάτι απλό,αλλά όπως είχε πεί και ο Αλβέρτος κάποτε, "Ολα απλουστεύονται,αλλά μέχρι ένα σημείο"....... Τελείως φιλικά, Δημήτρης Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση