kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Πολύ ωραίες ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ 100% ζώνες έχει ο Thomann σε τιμή ξεφτίλα. ¶νετες, φαρδιές, ευάερες, ευήλιες κλπ. Δες εδώ Εγώ έχω αυτήν εδώ σε μαύρο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, την χρησιμοποιώ σε μπάσο! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Εγώ έχω αυτήν εδώ Με τι παπούτσια τη συνδυάζεις για βραδυνή έξοδο kwstas? Δετά ή γόβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Με αρβυλάκι με καρφιά και βίδες. Φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα. Επίσης με ροζ πουέντ με ασημιά κορδελάκια. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 χωρίς αυτά τα χαζά κορδονάκια τπτ? απαιτητικός.... :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Ε όχι και χαζά τα κορδελάκια! Όλη η πουτανιά εκεί κρύβεται! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 γιατι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Που θα πας χωρίς κορδελάκια;!;!;!;!;! Είναι απίστευτο, η νεολαία έχει χάσει όλο το γούστο της... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 και αυτά δηλαδή τα δένω πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 αυτα τα κορδελακια νομιζω βγαινουν...χρησιμοποιουνται σε ακουστικες κτλ...διορθωστε με αν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2007 Μπερδέψαμε τα κορδελάκια του Κώστα με τα κορδελάκια της ζώνης.. χαχαα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση