iassael Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Θέλω ζώνη για μπάσο. Μένω θεσσαλονίκη. Στον Νάκα δεν είχε.... Που να δω? Η απο ηλεκτρονικό κατάστημα... Θέλω μαυρη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 www.musicorama.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 τιποτα άλλο? καλα αυτι που μου δώσαν από τον ΛΙΟΛΙΟ μου εχει βγάλει κ σπιράκια κ ειναι ετοιμη να σκιστεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Ρώτα και σε άλλα μαγαζιά με μουσικά όργανα. Ζώνες θα βρεις παντού. Και οι τιμές δεν έχουν και ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ τους. Αν την πάρεις απο ηλεκτρονικό κατάστημα τσέκαρε τα ταχυδρομικά. Μην σου πάει η αποστολή ακριβότερη απ΄τη ζώνη...8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 παίδες εγώ (για το μπάσο μου) έχω μια απ 'τη σειρά του satriani (της planet waves) και μια χαρά μου είναι....τη βρήκα στον νάκα αυτό είναι το σχέδιο: http://www.8thstreet.com/images/31736.jpg Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Φιλε μου προχθες αγορασα μαυρη s&b δερματινη τελεια ζωνη εικοσι ευρω...παρομοιες εχει και στον τσελιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 καλο... εχεις καποιο λινκ που μπορώ να την δω online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexander Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Τσέκαρε και το bon studio. Θα βρεις διέυθηνση από την σελίδα του www.bonstudio.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Black_Dog211540724751 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 πάρε καλίτερα strap locks κ οχι ζώνη earn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 τι εννοείς αυτα που προεξέχουν τα έχω ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση