Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, manosx είπε αντιλαμβανεσαι μπασα που δεν υπαρχουν λογω των αρμονικων που υπονοουνται κλπ. Πωωω αυτό το παθαίνω. Και στο αμάξι όταν βάζω μπασίστες μου μουτρώνουνε, λένε τι έγινε, δεν έχει γούφερ το αμάξι καθόλου; Εμένα όμως καλό μου ακούγεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 Δεν υπαρχει μνημη στον ηχο, υπαρχει στη μουσικη, αλλα στον ηχο δεν υπαρχει, υπαρχει εμπειρια βεβαια, αλλα δεν μπορεις να πεις "προχτες εφτιαξα ετσι τη χροια, και σημερα που την εκανα γιουβετσι ειναι καλυτερη", πρεπει να συγκρινεις Α/Β εκεινη την ωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 Για να το λες εσύ σε εμπιστεύομαι. Εγώ το λέω αναρωτώμενος ότι όπως υπάρχουν άνθρωποι με απόλυτη ακοή π.χ., μήπως λειτουργεί αυτό το γνώρισμα ΚΑΙ φασματικά, ώστε να τους εντυπώνεται μια αίσθηση των ισορροπιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Psychoacoustics Αυτο εδω ειναι το πενταγραμμο και τις μιξης και ολων των τεχνικων, αν οντως θελεις να μπεις στο τριπακι ξεκινα απο εκει, αλλα εισαι φοβερος μουσικος, κριμα θα ειναι Πλακα κανω, ξεκινα απο εδω Και η ισορροπια των οργανων BTW δεν ειναι τοσο θεμα μνημης, γιατι τα ακους ολα μαζι, οποτε τα ισορροπεις μεταξυ τους. Αλλα η συνολικη τονικη ισορροπια εχει στοιχεια μνημης, διοτι αν ας πουμε δυναμωσεις ΠΟΛΥ τα μπασα, και μετα τα ριξεις ΠΙΟ ΛΙΓΟ, θα σου φανει οτι τα ισορροπισες, αλλα θα εχουν μεινει ψηλα. Τυχαια παιρνουν πιο πολλα λεφτα οι μαστεραδες; Επεξεργασμένο 1 Μαρτίου 2023 από manosx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, fusiongtr είπε Παρεξήγησις κυρ Αλή μου. Δεν εννοούσα τζάμπα, να πλερώσεις τον Τέρυ με καύσιμο δηλαδής, απλά θα ήξερε ότι είναι καλή η βενζίνη. Μπορείς να τον πλερώσεις με άλλο καύσιμο. Real time tsipouro ασούμε. Είπαμε δωρεάν... άνευ καυσίμων πάσας φύσης Αλλά είναι σε άλλο νομό το αγόρι μας, ολόκληρο ταξίδι. Μια πρόχειρη σκέψη είναι ότι άμα κολλήσει (και καλοκαιριάσει) να οργανωθούμε με τον Γιάννη (που είναι πλέον "γειτονιά" με τον Ali), μπας και κάνουμε καμία session εξόρμηση. Βέβαια το σχέδιο είναι μακροπρόθεσμο και αισιόδοξο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2023 Η δεύτερη version μου φάνηκε ότι είχε πιο καθαρό ήχο. Παρόλο που σε κάποια σημεία παίζουν πολλά όργανα μαζί , ακούγονται όλα οκ. Τι κομματάρα...(τα υπόλοιπα όταν το ανεβάσεις ολοκληρωμένο στο music) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση