fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ότι είσαι μεγάλη παικτάρα είσαι. Ξέρεις όμως τι μου συνέβη; Το ίδιο όταν έβλεπα τον παλιό κιθαρίστα της Κικίδη όταν έπαιζε το Mountains. Έλεγα ποτέ θα τελειώσει. Πράγμα που δεν μου συνέβαινε όταν έβλεπα τον Σπάθα (τον πατέρα). Εγώ μόλις το άκουσα πάντως έψαχνα να βρω προβατίνα στην σούβλα και κρασί. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Παλιο βιντεακι που ανακαλυψα σε ενα σκληρο γιαυτο και λαγκαρει ελαφρως Το είχατε ξαναανεβάσει κύριε παικταρά! Το θυμάμαι γιατί είχα κοπλιμεντάρει την πολύ όμορφη 2η που πέεεεεφτει και λύνεται στην οκτάβα πάνω σέκκα. Είχα ανεβάσει και το πρωτο μου αρχείο εκεί με μια τριάδα ebow. Εδώ χωρίς βίντεο, μόνο παίξιμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Το είχατε ξαναανεβάσει κύριε παικταρά! Το θυμάμαι γιατί είχα κοπλιμεντάρει την πολύ όμορφη 2η που πέεεεεφτει και λύνεται στην οκτάβα πάνω σέκκα. Είχα ανεβάσει και το πρωτο μου αρχείο εκεί με μια τριάδα ebow. Εδώ χωρίς βίντεο, μόνο παίξιμο. Ναι ετσι βλεπω. Αλλα δεν ειναι με εικονα. Κατι ειχε γινει και το ειχα χασει το βιντεο μαλλον και ειχα μονο ηχο. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Σπύρο, είχες ανεβάσει και έναν αμανέ, ή θυμάμαι λάθος? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Παλιο βιντεακι που ανακαλυψα σε ενα σκληρο γιαυτο και λαγκαρει ελαφρως Και αυτό με μόνο 9 μήνες παίξιμο, ε? Φοβερό, μπράβο 5 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Σπύρο, είχες ανεβάσει και έναν αμανέ, ή θυμάμαι λάθος? Δεν νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Κουραστικος απλα. Μας αναγκαζει να κανουμε λαικ κ στο φεησμπουκ κ στο νοιζ. Ακους εκει... 6 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 μπράβο ρε Σπύρο... είναι όντως δύσκολο να αγγίξεις το ιδίωμα και συ μας κέρασες με ζαγορίσιες blue notes... respect... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Ανηφόρισα στο Πωγώνι. Μπράβο Σπύρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Καταπληκτικό!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση