Tamaman Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 παιδια εγω πηρα την παρασκευη το pearl,και εχω παθει πλακα!!δεν τα περιμενα τοσο καλα ρε παιδια....Εχω παιξει με το Iron Cobra και με το Yamaha....Το pearl τα παταει και τα δυο!!! :) xexexe!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 παιδια εγω πηρα την παρασκευη το pearl' date='και εχω παθει πλακα!!δεν τα περιμενα τοσο καλα ρε παιδια....Εχω παιξει με το Iron Cobra και με το Yamaha....Το pearl τα παταει και τα δυο!!! :)xexexe!!!!![/quote'] για ποιο πεταλι μιλας? το 2002? παντως και εγω το ιδιο εχω να δηλωσω για τα πεταλια της pearl. για την τιμη τους ειναι η καλυτερη επιλογη. (προσωπικη αποψη παντα ετσι? :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 ναι ενοοιτε το 2002!!!!Φοβερο παιδια απλα φοβερο!!!Μονο και μονο η τσαντα μεταφορας που σου δινουν σε σχεση με την τσαντα του Tama,τα λεει ολα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 με'γεια και καλο λιωσιμο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 νασε καλα φιλαρακι...!Θα το λιωσω οσο δεν παει!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DeadHarry Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Τελικα πηρα το Eliminator 2002C και η αλήθεια είναι πως έχω μείνει βλάκας. Μπορεις να το φέρεις, όπου θέλεις, όπως θέλεις! Έχω παίξει μόνο λίγες ώρες και είδα διαφορα στις δυναμικές μου! Βεβαια, από ότι κατάλαβα,θα μου πάρει καιρό ωσπου να το συνηθισω εντελώς και να βρω την τέλεια ρυθμιση για μένα. Αυτα! Σας ευχαριστώ πολυ όλους για την βοήθεια! :D a href="www.myspace.com/randomwalkband">RandomWalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Καλορίζικο,άντε και στα 280 (δεν κάνω πλάκα)!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση