John Goumis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ξέχασα να το αναφέρω. Δεν έχει σπλιτ, και όντως είναι λίγο ξενερα, αλλά από την άλλη, έχω χαμηλώσει τον bridge και υπάρχει ισορροπία εντάσεων και ήχου. Το προτιμώ από να μην υπάρχει ισορροπία και να έχω διαθέσιμο σπλιτ, το οποίο και δεν θα χρησιμοποιούσα. Εγώ θα απέφευγα να χαμηλώσω τον humbucker ώστε να έχω ισορροπία με τους single coils γιατί δεν θέλω να αλλοιώσω τον χαρακτήρα του μαγνήτη. Συνήθως αυτό το κάνω χρησιμοποιώντας ένα clean booster πεταλακι όπως πχ το mini spark. Και αυτό μόνο στα καθαρά,στα βρώμικα λόγω πολύ compression πάνω κάτω στην ίδια ένταση ακούγονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, Lord_Goumis είπε Εγώ θα απέφευγα να χαμηλώσω τον humbucker ώστε να έχω ισορροπία με τους single coils γιατί δεν θέλω να αλλοιώσω τον χαρακτήρα του μαγνήτη. Συνήθως αυτό το κάνω χρησιμοποιώντας ένα clean booster πεταλακι όπως πχ το mini spark. Και αυτό μόνο στα καθαρά,στα βρώμικα λόγω πολύ compression πάνω κάτω στην ίδια ένταση ακούγονται. Έχεις δίκιο. Σε πρόβες και λάιβ, δεν θα χρειαζόταν να χαμηλωσω μαγνητη, καθώς λόγω compression οι εντάσεις εξισορροπούνται. Παίζω, ομως, και συχνά σε rig χωρίς compression (cleanish ήχους στο σπίτι), και δεν αντέχω το volume jump. Θέλω απόλυτη ισορροπία κι ας "θάβω" λίγο τον humbucker. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Άσχετο, αλλά πήρα αφορμή από αυτό που είπε ο Γιώργος. Τράμπες σε κιθάρες 2-3 για μία πιο ποιοτική, γίνονται καθόλου εδώ μέσα; Έχει κάνει κανένας σας; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Άσχετο, αλλά πήρα αφορμή από αυτό που είπε ο Γιώργος. Τράμπες σε κιθάρες 2-3 για μία πιο ποιοτική, γίνονται καθόλου εδώ μέσα; Έχει κάνει κανένας σας; Από τον ίδιο είχα πάρει πέρσι μια fender tele και του είχα δώσει δύο φτηνότερες. Από αγγελία του τον γνώρισα. Ειναι θέμα timing και τύχης. Και φυσικά του να έχεις αυτιά και ματια ανοιχτά. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Από τον ίδιο είχα πάρει πέρσι μια fender tele και του είχα δώσει δύο φτηνότερες. Από αγγελία του τον γνώρισα. Μην μου πεις ότι είναι αυτός με την κούκλα αδερφή ... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Από αυτόν πήρα άλλη tele... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Από αυτόν πήρα άλλη tele... Μα το θυμόμουν ότι είχε να κάνει με tele. Tele κυκλοφορίας κατάντησε το πράγμα. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 πολύ όμορφη! Εύχομαι καλές κιθαριές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση