mpamps Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Θεωρητικά 41. Στην πράξη από 5 έως 80. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Τελη, ελα Τέλη Να μια τελυ Φάουλ dim, σε περίμενα πιό κόσμιο... Αυτό το σημείο το έχουν βγάλει από το βιβλιο από το 1820 (τότε δεν φτιάχτηκε και το πρώτο τέτοιου τυπου μαδέρι?) ακριβώς για να μην διαφθείρει τα παιδιά. Ντροπής πράματα... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Freedom είπε Φάουλ dim, σε περίμενα πιό κόσμιο... Αυτό το σημείο το έχουν βγάλει από το βιβλιο από το 1820 (τότε δεν φτιάχτηκε και το πρώτο τέτοιου τυπου μαδέρι?) ακριβώς για να μην διαφθείρει τα παιδιά. Ντροπής πράματα... εγω έτσι το πρόλαβα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Εκτός από το γνωστό: "Η σαραντάρα ίσον δύο εικοσάρες" υπάρχει κ το όχι κ τόσο γνωστό αλλά πολύ πιο σωστό: "ο σαραντάρης ίσον με τέσσερα δεκάχρονα" Άρα δεν είμαι 44, είμαι τέσσερα δεκάχρονα κ κάτι ... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Άρα δεν είμαι 44, είμαι τέσσερα δεκάχρονα κ κάτι ... 44/4 = 11... ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΡΑΑΑΑ??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??? 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Freedom είπε 44/4 = 11... ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΡΑΑΑΑ??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??? Με δεκάχρονα είναι το ρητό... Τι να κάνουμε τώρα; Στα 11 αν έχεις κερδίσει χρονιά, πας γυμνάσιο, δε μας κάνει δηλαδις 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Με δεκάχρονα είναι το ρητό... Τι να κάνουμε τώρα; Στα 11 αν έχεις κερδίσει χρονιά, πας γυμνάσιο, δε μας κάνει δηλαδις Και στρογγυλοποιεις προς τα κάτω? Αλλά σε ενα μουσικό φορουμ που μας πλασσάρουν τις τέλε ως κιθάρες τι άλλο να περιμένω assούμε... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomas82gr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Στις 15/10/2023 στις 1:34 ΜΜ, cigaret13 είπε Basswood σώμα, Jatoba ταστιέρα.... -1 από τα αποδυτήρια! εννοείτε ότι κάνω πλάκα.. Ναι το κατάλαβα! Αλλά πραγματικά όταν την πήγα για σετάπ ο τεχνικός την παίνεψε για τον ήχο της! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Είμαι ο @Nestoras και πρόσφατα πήρα Tele για να γίνω αποδεκτός από τη σέκτα των influencers. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomas82gr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Είμαι ο @Nestoras και πρόσφατα πήρα Tele για να γίνω αποδεκτός από τη σέκτα των influencers. Καλησπέρα Νέστορα! Καλός ηλθες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση