fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Nestoras είπε Στο προφίλ μου αναφέρεται επακριβώς. Τόση ώρα ψάχνω αλλά δεν την βλέπω. Την έχεις κρύψει? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τόση ώρα ψάχνω αλλά δεν την βλέπω. Την έχεις κρύψει? Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος απ τη κιθάρα μου. Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2023 από Nestoras 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος απ τη κιθάρα μου. Γράφεις στο προφίλ και τις ηλικίες των οργάνων σου? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Ali Barout είπε Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να τον δίνεις στεγνά τον άνθρωπο; Τι έκανε; Μια τέλε πήρε. Μια τελε του...52 (ριισιου) Αυτο λεω. Οχι πως ειναι του 52 ο σερ 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αυτο λεω. Οχι πως ειναι του 52 ο σερ Αααααααα, τώρα κατάλαβα, σόρρυ βρασίδας, κουάιτ ίντιγκναντ οβ μι, αιλ γκοου σταντ ιν δε κορνερ ναου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Αααααααα, τώρα κατάλαβα, σόρρυ βρασίδας, κουάιτ ίντιγκναντ οβ μι, αιλ γκοου σταντ ιν δε κορνερ ναου. Ντοντ εβερ Σταντ ιν δε κόρνερ φορ α μαδερ-εφινγκ τελε Γιώργη. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Τόση ώρα ψάχνω αλλά δεν την βλέπω. Την έχεις κρύψει? Αυτό και αν ειναι παράδοξο...hidden η ηλικία, πρώτη θέση κατάστρωμα οτι έχει τέλε... 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Γράφεις στο προφίλ και τις ηλικίες των οργάνων σου? Εγω πάντως συνηθως γράφω το μέγεθος των οργάνων μου στα προφιλ... 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερος απ τη κιθάρα μου. Αρχαίος ελληνικός αυλός να υποθέσω... Ποιός είσαι, ο χάιλάντερας assούμε? Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τον Nestoras Τώρα Βλέπει το προφίλ: Nestoras Ημ/νία γέννησης16/03/1963 10 λεπτά πριν, Freedom είπε Εγω πάντως συνηθως γράφω το μέγεθος των οργάνων μου στα προφιλ... Δεν μ' αφήνει η γυναίκα μου! Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2023 από Nestoras 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δεμ μ' αφήνει η γυναίκα μου! Γιατί μωλέ-μωλέ, ντρέπεται? Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Freedom είπε Γιατί μωλέ-μωλέ, ντρέπεται? Ξέρει ότι είμαι αντικείμενο λατρείας. Να μην προσθέσει έναν ακόμη λόγο. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση