dimsonic Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Τελε εχεις? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/2/2023 στις 9:27 ΜΜ, MGs είπε Με λένε βρασίδα,παίζω άρπα και γράφω δικά μου τραγούδια.Πως θα γίνει σε καμιά ώρα να μάθω να μιξάρω,να γίνω διάσημος,να βγάλω λεφτά και η μουσική μου να ακούγετε στα πέρατα του κόσμου? Θα το επαιρνα προσωπικα αυτο που εγραψες, αλλα εχε χαρη που οταν το εγραψες δεν ειχα μετονομαστει σε Βρασιδας ακομη.... Επεξεργασμένο 15 Οκτωβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Καλώς όρισες @Thomas82gr στο Νόιζ. Χρειαζόμαστε μέλη κιθαρίστες (έστω αρχάριους..) γιατί το σάιτ τώρα τελευταία άρχισε να γέρνει ανησυχητικά προς πλήκτρα μεριά... όχι τίποτα αλλά όλοι αυτοί (οι πληκτράδες ντε) είναι αρκούντως νευρικοί και επιθετικοί εν αντιθέσει με μας τους γαλήνιους κιθαρίστες! 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε με μας τους γαλήνιους κιθαρίστες! που είστε model citizens 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε που είστε model citizens Παρ'όλο που πεινάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Παρ'όλο που πεινάμε! Σε λίγο θα πολεμάμε για το φαϊ μας με μάχη, όχι με δουλειά. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomas82gr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Εδώ στο φόρουμ τι ηλικίες παίζουν; Εγώ είμαι 42!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Σε λίγο θα πολεμάμε για το φαϊ μας με μάχη, όχι με δουλειά. Να κάνεις φίλο τον @shelter να μην πεινάσεις ποτέ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomas82gr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, dimsonic είπε Τελε εχεις? Εγω έχω μια Ibanez – GAX30. Ένα φθηνό όργανο αλλά παίζει πολύ καλά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Thomas82gr είπε Εγω έχω μια Ibanez – GAX30. Ένα φθηνό όργανο αλλά παίζει πολύ καλά! Basswood σώμα, Jatoba ταστιέρα.... -1 από τα αποδυτήρια! εννοείτε ότι κάνω πλάκα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση