ChRiS82 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά! Θα παραγγείλω ένα 1x1,θα κοιτάξω και το midi sport uno. Σας ευχαριστώ και πάλι! http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 το 2χ2 νομιζω οτι ειναι καπως πιο σταθερο....αυτη η αισθηση μου εχει δωθει(εχω στησει και τα 2 αρκετες φορες...).. επισης οι εξτρα θυρες midi παντα ειναι ευπροσδεκτες...ποτε μην αποκλειεις την χρηση μελλοντικα και αλλων synths...για 10-15 ευρω παραπανω γλυτωνεις αρκετη ταλαιπωρια απο το αν συνδεσεις π.χ. με midi thru 2 η και παραπανω synths.. :wink: :wink: :wink: ...ase poy h kataskeyh toy 2x2 ειναι σαφως καλυτερη(μεταλλικο και οχι...πλαστικο..) :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
m_aztec Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 το 2χ2 νομιζω οτι ειναι καπως πιο σταθερο....αυτη η αισθηση μου εχει δωθει(εχω στησει και τα 2 αρκετες φορες...)..επισης οι εξτρα θυρες midi παντα ειναι ευπροσδεκτες...ποτε μην αποκλειεις την χρηση μελλοντικα και αλλων synths...για 10-15 ευρω παραπανω γλυτωνεις αρκετη ταλαιπωρια απο το αν συνδεσεις π.χ. με midi thru 2 η και παραπανω synths.. :wink: :wink: :wink: ...ase poy h kataskeyh toy 2x2 ειναι σαφως καλυτερη(μεταλλικο και οχι...πλαστικο..) :lol: :lol: συμφωνώ με τον musictech. To 2x2 είναι καλό το χρησιμοποιώ εδώ και 4 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. http://www.kounoupaki.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 εγω απο το m-audio 1*1 δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα ασταθειας ειχα ακουσει για το emu και για αυτο δεν το ειχα προ-τιμησει -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2007 εγω απο το m-audio 1*1 δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα ασταθειαςειχα ακουσει για το emu και για αυτο δεν το ειχα προ-τιμησει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν μου παρουσιαζει εδω και 3 χρονια το 1*1 , που εχω προτεινει. αν θελεις βεβαια επεκτασιμοτητα , τοτε πηγαινε για παραπανω Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2007 Το θέλω μόνο για να συνδέσω αυτό το συνθ 20ετίας για μεταφορά ήχων.Ποτέ και ούτε θα το κάνω στο μέλλον να πέξω με Midi μέσω υπολογιστή.Το κλαβιέ που έχω το χρησιμοποιώ για άλλο λόγο,βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αλλα λέω τι κάνω τόσο καιρό. Πλήρωσα 300€ στο κλαβιέ καθαρά για τα πλήκτρα του και για να ευχαριστηθώ τουθς ήχους του Workstation μου σε πολύ καλύτερο πλήκτρο. Σας ευχαριστώ και πάλι όμως. http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Είμαι και εγώ στην αναζήτηση USB-to-MIDI Interface. Χρειάζομαι και τα 2 in/out σε περιβάλλον OSX. Τοπικά μπορώ να βρώ εύκολα EMU X-MIDI 2x2. Έχει κανείς θετικές/αρνητικές εμπειρίες ή οποιοδήποτε σχόλιο ? Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση