ThomasSot Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Εγω θα την γυρναγα πισω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Έτσι νομίζω, πρέπει να ναι πάνω πάνω. Δεν ξέρω ρε γμτ, ή κάποια π@π@ριά έκαναν στο εργοστάσιο όπως λένε και τα παιδιά, ή κάποιος υπάλληλος εκεί στον Thomann πήγε να την γυαλίσει με λάθος υλικό. Αν δεν σε ενοχλεί πολύ πάντως, ίσως μπορείς να στείλεις φωτό στον Thomann μήπως και σου κόψει κάτι απ' την τιμή (σαν να είναι B-stock), δεν ξέρω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Jet72 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Σε καθε περιπτωση κανε μια επικοινωνια, καλο θα κανεις και στον εμπορο, ειναι σημαντικο να ξερει τι πουλαει. Μπορει να σου κανει καποιο δωρο ή ενα μικρο refund. 4
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Μεγειες!! Αναμένουμε παρουσίαση! 1 Γιώργος
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Τους έστειλα ένα request για να δω τι μπορεί να γίνει. Θα ποστάρω update!
Guru Alter Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Guru Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Στον thomann ειναι εντελως επαγγελματιες στις επιστροφες, εχεις δικαιωμα να την επιστρεψεις ακομη και αν απλως δε σου αρεσε η το μετανοιωσες. Οποτε αν κατι σε δυσαρεστει, θα την παρουν απο το σπιτι σου και θα σου φερουν αλλη. 1 YouTube | Instagram
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Administrator Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Με 'γεια Alex! Αν το μάτι σου πέφτει εκεί συνέχεια, στείλε την πίσω. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα όπως λέει η εμπειρία μας. Δεν μας έβαλες και φωτο ολόκληρης της κιθάρας. 1 Live and let Live.
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Έστειλα αίτημα για replacement με φωτογραφίες κτλ και μου έστειλαν το απόκομα για να την πάω στα ΕΛΤΑ. Λέω να τη στείλω πίσω. @Yannis Methenitis Εδώ δύο πρόχειρες φώτο. 4
Grey Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Eγώ θα την έστελνα ASAP.Η τιμή δεν έχει να λέει. Μιλάμε για καινούριο πράγμα και αυτές τις γρουτζανιές πρέπει να τις κάνουμε εμείς και όχι το εργοστάσιο. 1
Andrew Wires Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Πέρα από το πρόβλημα, αισθητικά σπέρνει! Εμένα με ενδιαφέρει για την Taylor πιο πολύ, αν βρεις χρόνο θα θελα να ακούσω άποψη. Μεγειές! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση