D'Ailleurs Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 Σε προνομιακή τιμή μεταχειρισμένου Fiat δεκαετίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 Παντως απο οσο γνωρίζω δεν εχει καμία απολυτως σχεση με την ταινια ή το οριτζιναλ κομματι και ριφ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Πανέμορφη πραγματικά!Θέλω μιά DUESENBERG,ειναί οι πιό όμορφες για μένα.Απο ήχω δέν ξέρω τι παίζουν οι περισσότερες αλλά έτσι και αλλιώς στα χέρια μου ακούγονται όλες χάλια.Αν την έχει κάποιος την ανταλλάσσω με epiphone les paul custom του 1999 και διαφορά χρημάτων από μέρος του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, MGs είπε Πανέμορφη πραγματικά!Θέλω μιά DUESENBERG,ειναί οι πιό όμορφες για μένα.Απο ήχω δέν ξέρω τι παίζουν οι περισσότερες αλλά έτσι και αλλιώς στα χέρια μου ακούγονται όλες χάλια.Αν την έχει κάποιος την ανταλλάσσω με epiphone les paul custom του 1999 και διαφορά χρημάτων από μέρος του. Πωλούνται δύο στυλό καινούρια 50 ευρώ κάτω από την τιμή αγοράς τους. Ευκαιρία, τα σκοτώνω για να προλάβω μια Gibson L-5. Όχι ανταλλαγές (εκτός αν είναι αυθεντικός Dumble overdrive ενισχυτής). https://007store.com/products/james-bond-007-spymaster-duo-rollerball-pen-by-montegrappa?pr_prod_strat=use_description&pr_rec_id=ea8e16bda&pr_rec_pid=7567254126747&pr_ref_pid=7566326399131&pr_seq=uniform 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Αν μπορώ να φανταστώ κάποιον με αυτή την κιθάρα- να την «φοράει» και όχι να τον «φοράει», είναι ο superφάνικιος. Είναι το στιλ του. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 ...και κάπως έτσι,η εικόνα της κιθάρας που είχα στην φαντασία μου,κόπηκε στην μέση και έσβησε,μέσα στους καπνούς ενός κίτρινου fiat punto που πέρασε με φόρα παίζοντας Disco. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αν μπορώ να φανταστώ κάποιον με αυτή την κιθάρα- να την «φοράει» και όχι να τον «φοράει», είναι ο superφάνικιος. Είναι το στιλ του. ΠΑΝΤΩς ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με την κιθαρα που πραγματικα παιχτηκε το θεμα'' 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε ΠΑΝΤΩς ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με την κιθαρα που πραγματικα παιχτηκε το θεμα'' Αι ειτ γιου ιν δε κορνερ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Λογικά,η καινούργια πρέπει να είναι μέσα στην original.Σάν τις μπαμπούσκες.Αν σου πέσει κάτω το μπαούλο, κουμπώνεις καρφί στην καινούργια και συνεχίζεις μέχρι τον πρώτο πυροβολισμό. Εκτέλεση ε?Αν το έπαιζε έτσι τότε,το καινούργιο μοντέλο θα έγραφε 000 επάνω,θα έκανε 150 γιούρο και το θέμα θα το γνωρίζαμε απο τον φαλακρό πράκτορ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση