Προς το περιεχόμενο

Ασφαλής συναλλαγή στο διαδίκτυο....προτάσεις;

leon7pap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Τράβα κι ένα βίντεο με το περιεχόμενο καλού κακού όταν κλείνεις το κουτί.

Πάντα κάτι μπορεί να πάει στραβά, ακόμα και από κοντά θα μπορούσε να σου πάρει το κουτί (με δύο-τρεις μαχαιροβγάλτες κολλητούς του δίπλα) και να μην σου δώσει τίποτα.

Το θέμα είναι να μειώσεις όσο γίνεται αυτή την πιθανότητα.

image.thumb.jpeg.4015a5ae2535a3db5694dfa8b546a7d9.jpeg

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, leon7pap είπε

Αυτο το συναλλαγη ως goods and services που ουσιαστικα παρεχει ασφαλεια που μπορω να το δω...η εγω το βαζω αυριο που θα στειλω?Επισης αθτο το -64.95ε σε τι αφορα?Ευχαριστω

ειναι προμηθεια του paypal...3%...νομιζω αξιζει το κοπο

ΠωΠω πανε οι μεταλλικα στα ξενα....

Επεξεργασμένο από noe13
  • Like 1
  • Συμφωνώ 1

Slow must go on....!!!!

3 λεπτά πριν, noe13 είπε

ειναι προμηθεια του paypal...3%...νομιζω αξιζει το κοπο

ΠωΠω πανε η μεταλλικα στα ξενα....

το βαζω εγω καπου η ειναι αυτο το -64 που βλεπω?

Οι metallica θα γινουν dual rectifier ποτε αυτο απαλυνει τον πονο!

Επεξεργασμένο από leon7pap

1 λεπτό πριν, noe13 είπε

το τραβηξε απο μονο του,σιγα μη σε περιμενει να το βαλεις εσυ....?

μου ειπαν οτι εχει δυο επιλογες....η μια ειναι αποστολη σε φιλο και η αλλη services and goods....η πρωτη δεν παρεχει ασφαλεια η δευτερη παρεχει....ποιος την κανει αυτη την επιλογη ο πωλητης η ο παραληπτης?Εγω δεν επελεξα κατι ακομα....μονο τα χρηματα μπηκαν στο paypal μου που εστειλε ο τυπος....

Μόλις τώρα, leon7pap είπε

μου ειπαν οτι εχει δυο επιλογες....η μια ειναι αποστολη σε φιλο και η αλλη services and goods....η πρωτη δεν παρεχει ασφαλεια η δευτερη παρεχει....ποιος την κανει αυτη την επιλογη ο πωλητης η ο παραληπτης?Εγω δεν επελεξα κατι ακομα....μονο τα χρηματα μπηκαν στο paypal μου που εστειλε ο τυπος....

νομιζω εσυ το επιλεγεις...αλλα δεν το δεχεται ο αγοραστης,γτ δεν του παρεχει ασφαλεια και εσυ γλιτωνεις τη προμηθεια

Slow must go on....!!!!

1 λεπτό πριν, noe13 είπε

νομιζω εσυ το επιλεγεις...αλλα δεν το δεχεται ο αγοραστης,γτ δεν του παρεχει ασφαλεια και εσυ γλιτωνεις τη προμηθεια

ισως αυριο που θα στειλω το δεμα εχει αυτες τις επιλογες εκει που θα με ρωτησει για τρακινγκ κτλ...δεν εχω ξαναστειλει τιποτα μεσω paypal ειναι η πρωτη συναλλαγη και επεσα κατευθειαν στα βαθια....

1 λεπτό πριν, leon7pap είπε

ισως αυριο που θα στειλω το δεμα εχει αυτες τις επιλογες εκει που θα με ρωτησει για τρακινγκ κτλ...δεν εχω ξαναστειλει τιποτα μεσω paypal ειναι η πρωτη συναλλαγη και επεσα κατευθειαν στα βαθια....

ooxi νομιζω το επιλεγεις πριν...απλα σαν default επιλογη εχει αυτην που εστειλες εσυ...

Slow must go on....!!!!

6 λεπτά πριν, noe13 είπε

ooxi νομιζω το επιλεγεις πριν...απλα σαν default επιλογη εχει αυτην που εστειλες εσυ...

Συγνωμη δεν σε καταλαβα....ποια εστειλα εγω?Εγω ειπα στον πωλητη το email μου που ειναι συνδεδεμενο με το paypal μου ωστε να καταθεσει τα χρηματα....και πραγματι μετα απο 10 λεπτα ηρθε στο paypal μου ειδοποιηση οτι μπηκαν 1900ε - 64.95....αυτα τα -64.95 τι ειναι ?Και αν η επιλογη της συναλλαγης ειναι goods and services και οχι friend to friend ποτε ακριβως την κανω?Αυριο που θα στειλω?Η το επελεξε αυτος οταν εστειλε τα χρηματα οποτε οι κρατησεις ειναι απο κει?

Επεξεργασμένο από leon7pap

Το τι γίνεται με τα λεφτά σου είναι νομίζω θέμα settings που έχεις.

Επίσης αυτός μάλλον επίλεξε αν είσαι φίλος η υπηρεσία.

Πάντως αν δεν χρειάζεσαι να έχεις χρήματα στο paypal σου, θα έλεγα τράβα τα έξω, μην γίνει καμιά παράξενη κίνηση πχ άρνησης της πράξης, αν και δεν νομίζω (χωρις βέβαια να ξέρω σε τι επίπεδο είναι πλέον οι απάτες)

ωρε μανα μου

τα άπαντα των μετάλικα...

• Like 1

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου