cos_dr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Εννοώ πρόεδρε και με όλο το σεβασμό, πως στας κιθάρας ήπιαμε πως εγώ είμαι υπεύθυνος Σε τι είσαι υπεύθυνος δηλαδή? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Καλό είναι να χαίρεσαι όμως και όταν δεν συμφωνουν μαζί σου. Χαίρομαι, κ όταν δεν συμφωνούν κ όταν ενοχλούνται για λόγους που στην πραγματικότητα οι ίδιοι μόνο ξέρουν κ όταν γράφουν την ανακρίβεια τους (βλέπε views) Χαίρομαι κ θαυμάζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Aggelos Kravaritis είπε Χαίρομαι, κ όταν δεν συμφωνούν κ όταν ενοχλούνται για λόγους που στην πραγματικότητα οι ίδιοι μόνο ξέρουν κ όταν γράφουν την ανακρίβεια τους (βλέπε views) Χαίρομαι κ θαυμάζω! Αυτή την απάντηση θα τη συνδυάσω με αυτή 7 λεπτά πριν, Aggelos Kravaritis είπε Αγάπη από μέσα μας κυρίως μπας κ νιώσουμε λίγο καλύτερα με τους εαυτούς μας κ βγει κάποια στιγμή κ προς τα έξω! Και θα σε ρωτήσω ευθέως . Επειδή εκτός από καλός δάσκαλος είσαι και καλός ψυχολόγος. Ναι , έχεις δίκιο. Εχω πολλά θέματα μέσα μου .....μπορείς να με κάνεις καλά .....σε 9 μηνες; Και αν ναι, θες να ανεβάσουμε το video μετά; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Και αν ναι, θες να ανεβάσουμε το video μετά; "Ανάλυσέ Το" - Part III??? Προ-αγορά εισιτηρίων ΤΩΡΑ. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Παντως ο βαψομουσιας εχει υποδειγματικη τεχνικη, αν ηταν να παρεις βασεις καλυτερα στον βαψομουσια, εδω ειδα ενα κλιπακι του εννιαμηνου, και τιποτα δεν ειναι τυχαιο, με οποιο δασκαλο καθησεις τετοια στραβοκαρπια θα μαθεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, manosx είπε Παντως ο βαψομουσιας εχει υποδειγματικη τεχνικη, αν ηταν να παρεις βασεις καλυτερα στον βαψομουσια, εδω ειδα ενα κλιπακι του εννιαμηνου, και τιποτα δεν ειναι τυχαιο, με οποιο δασκαλο καθησεις τετοια στραβοκαρπια θα μαθεις. Βαψομούσιας Όντως η τεχνική του είναι υποδειγματική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι να πω ρε φιλε, βγαινει ο καθε πουθενας και το παιζει ιστορια. Δοξα τω θεο που δεν υπηρχε ιντερνετ οταν ειμασταν μικροι, και γραφτηκαμε στο WDEIO, δοξα τω θεω. Επεξεργασμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 από manosx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, LK είπε Αυτή την απάντηση θα τη συνδυάσω με αυτή Και θα σε ρωτήσω ευθέως . Επειδή εκτός από καλός δάσκαλος είσαι και καλός ψυχολόγος. Ναι , έχεις δίκιο. Εχω πολλά θέματα μέσα μου .....μπορείς να με κάνεις καλά .....σε 9 μηνες; Και αν ναι, θες να ανεβάσουμε το video μετά; Η αναγνώριση του προβλήματος είναι η μισή λύση επομένως καλά το πας, προχώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Aggelos Kravaritis είπε Η αναγνώριση του προβλήματος είναι η μισή λύση επομένως καλά το πας, προχώρα Ευχαριστώ! Σε εννιά μήνες θα ανεβάσω video. Μόλις τώρα, Aggelos Kravaritis είπε Αν σας άρεσε μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου όπου ανεβαίνει συνεχώς τέτοιο υλικό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Aggelos Kravaritis είπε καλά το πας, προχώρα Εσύ όμως δεν το πας καλά. Σταμάτα. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις