Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εδώ υπάρχουν άλλοι (ονόματα δεν λέμε) που το κάνουν αυτό συστηματικά, και δεν κουνιέται φύλλο. Λες να μην το ξέρουμε; Αλλα δεν ασχολειται και κανένας....ούτε σχολιάζει....μετά από 3 ποστς είτε ανέβηκε στο νοιζ....είτε δεν ανέβηκε το ίδιο και το αυτό. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Έχεις κάποια ανάμιξη στη διαδικασία παραγωγής αυτών των υπηρεσιών (του OP ή του Noiz ή οτιδήποτε τέτοιου); Αν ναι, προφανώς θα έχεις "ποσοστά". Το "παίρνουμε" πήγαινε στο site, όχι σε μένα προσωπικά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το "παίρνουμε" πήγαινε στο site, όχι σε μένα προσωπικά. Ξερω...απλά λέω. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Το αποδιδω στο χτεσινο ντερμπυ. Δεν εξηγειται αλλιως 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LK είπε Ξερω...απλά λέω. Πιστεύω ότι κανονικά, θα έπρεπε να υπάρχει συγκεκριμένος χώρος για τέτοιου είδους καταχωρήσεις επί πληρωμή. Ούτε στα βίντεο, ούτε στις κιθάρες, ούτε στα δελτία τύπου, ούτε στο μουσική και μουσική ούτε πουθενά. Ειδικά στην περίπτωση που στο post ή στο βίντεο φαίνονται πληροφορίες επικοινωνίας τα πράγματα είναι εξόφθαλμα. 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Το αποδιδω στο χτεσινο ντερμπυ. Δεν εξηγειται αλλιως Εγώ χηνάρι ήθελα και ήρθε. Μια χαρά μου έκατσε το σκορ. Χηνάρι και ο μΠΑΟΚ, όλα τέλεια. Επεξεργασμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Παράθεση Εγώ θα ανεβάζω τα βίντεο των μαθητών μου μιας κ το συγκεκριμένο forum ειναι σχετικο με το αντικειμενο (κιθαρα) Το σωστο και το δικαιο λοιπον ειναι να τα ανεβαζεις στην κατηγορια βιντεο, μαζι με τον αλλο που λυνει τις αποριες του τυπου ποια πενα ειναι καλη για μεταλ. Δικαιο και απο αποψη ισονομιας, αλλα και ως προς τη χρησιμοτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, manosx είπε Το σωστο και το δικαιο λοιπον ειναι να τα ανεβαζεις στην κατηγορια βιντεο, μαζι με τον αλλο που λυνει τις αποριες του τυπου ποια πενα ειναι καλη για μεταλ. Δικαιο και απο αποψη ισονομιας, αλλα και ως προς τη χρησιμοτητα. Εγώ διαφωνώ. Πώς λένε ρε παιδί μου στην τελεόραση "η εκπομπή περιέχει τοποθέτηση προϊόντος" ένα πράγμα. Ειδικός χώρος για πληρωμένες καταχωρήσεις στον οποίο να υπάρχει η σήμανση ότι περιέχει προώθηση υπηρεσίας ή προϊόντος. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Να σημειωσω εδω (περαν των οσων εγραψα και βλεπω σημερα να αναπαραγονται απο πολλους που εως χτες σφυριζαν αδιαφορα) οτι πολυ κακως εμεινε ο click bait τιτλος του νηματος που παραπεμπει στον Carlos. Αυτο θα επρεπε να ειχε αλλαχτει απο τη διαχείριση, εστω και τωρα. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ διαφωνώ. Πώς λένε ρε παιδί μου στην τελεόραση "η εκπομπή περιέχει τοποθέτηση προϊόντος" ένα πράγμα. Ειδικός χώρος για πληρωμένες καταχωρήσεις στον οποίο να υπάρχει η σήμανση ότι περιέχει προώθηση υπηρεσίας ή προϊόντος. Δεν μου ακουγεται ασχημο, αλλα αν καποιος θελει να ανεβασει κατι επωνυμα δε θα μπλεκει το πραγμα; Μπορουμε βεβαια εναλλακτικα να κανουμε ενα στοιχηματζιδικο, του τυπου 3 προς οκτω οτι η Αννα παιζει πανω απο τρια χρονια, και 7 προς ενα οτι ο μεταλ πενας βαφει ΚΑΙ το μουσι του κλπ κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2023 Και να πω και κάτι τελευταίο. Υπάρχουν εδώ μέσα παιδιά που είναι επαγγελματίες, ανεβάζουν υλικό, και ούτε σε ένα post δεν έχουν προωθήσει ενεργά (βάζοντας στοιχεία επικοινωνίας και υπηρεσίες που προσφέρουν) αυτό που κάνουν. Και συμμετέχουν ενεργά, δεν πετάνε την κάρτα τους και ότι πιάσουν. Εκεί από μένα respect. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις