Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εγώ πιστεύω ότι κάνουν διασκευές reggae σε κομμάτια του Ρουβά από την χρυσή εποχή... ¶αααααντεξαααα, κομμάτια κι'όνειρα μάαζεψαααα.....:):)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Δημοσιευμένο

Λοιπόν ο μπασίστας (μπασίστας δεν είναι αυτός με τα μαύρα;;; 8O :D ) θα παίζει black-ιές.... 8)

ο πληκτράς παίζει jean michel jarre....(μπορεί και maiden πό somewhere in time.....το πιάσατ 'έτσι;; 8) :) )

ο κιθαρίστας με την flying-v θα παίζει... κάτι σε ac-dc προς accept αλλά και με μια δόση από maiden.... 8)

ο άλλος κιθαρίστας παίζει beatles.... :!: 8O 8O

...και ο drummer θα είναι ο κρουστός της συμφωνικής ορχήστρας της... ζούγκλας Αμαζονίου..... 8O 8O 8O :D :D :D :D

Βass is a state of mind...

Δημοσιευμένο

αυτο ειναι απο ενα live στο λονδινο.ειχε τρελα κεφια ο darth(μας ειχε φαει ολα τα groupies)αλλα εγω ειχα προβλημα σον ηχο ασε...

Practice cures most tone issues - John Suhr

Δημοσιευμένο
αυτο ειναι απο ενα live στο λονδινο.ειχε τρελα κεφια ο darth(μας ειχε φαει ολα τα groupies)αλλα εγω ειχα προβλημα σον ηχο ασε...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Respct...

Δημοσιευμένο

Ο Darth είναι και γαμώ ρε, οι τζενταϊ μετά το γύρισαν σε εμπορικό AOR γι'αυτό ο τύπος στράβωσε (γούσταρε αλήτικο hard) και το διαλύσανε το γκρούπ. ¶σε που τα ρομποτ άρχισαν τα electrodark side projects και δεν ήταν συνεπείς στις πρόβες...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

Αν ο Darth είναι blackster μαλλον θα βγάζει κανα lightsabre στο μεσον της συναυλίας και θα πετσοκόβει τίποτα αρνιά ή ακόμα καλύτερα τίποτα παρθένες!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...