kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 LEGO people live in houses made of their own flesh.
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Ούτε μία Jackson??Σκατά dark side είναι! Εγώ ξέρω το άλλο. Come to the dark side,we have cookies!
pastelius Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Τους φανταζομαι να παιζουν κατι μεταξυ Eloy,AC/DC και Whitesnake! :o :lol: feel da FUNK blast
Vrass Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Εγώ πιστεύω ότι κάνουν διασκευές reggae σε κομμάτια του Ρουβά από την χρυσή εποχή... ¶αααααντεξαααα, κομμάτια κι'όνειρα μάαζεψαααα.....:):) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
panagiotis Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Λοιπόν ο μπασίστας (μπασίστας δεν είναι αυτός με τα μαύρα;;; 8O :D ) θα παίζει black-ιές.... 8) ο πληκτράς παίζει jean michel jarre....(μπορεί και maiden πό somewhere in time.....το πιάσατ 'έτσι;; 8) :) ) ο κιθαρίστας με την flying-v θα παίζει... κάτι σε ac-dc προς accept αλλά και με μια δόση από maiden.... 8) ο άλλος κιθαρίστας παίζει beatles.... :!: 8O 8O ...και ο drummer θα είναι ο κρουστός της συμφωνικής ορχήστρας της... ζούγκλας Αμαζονίου..... 8O 8O 8O :D :D :D :D Βass is a state of mind...
liakos Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 αυτο ειναι απο ενα live στο λονδινο.ειχε τρελα κεφια ο darth(μας ειχε φαει ολα τα groupies)αλλα εγω ειχα προβλημα σον ηχο ασε... Practice cures most tone issues - John Suhr
apost Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 μου θυμιζουν τους g-war... στο καλυτερο τους ομως.
Alexei Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 αυτο ειναι απο ενα live στο λονδινο.ειχε τρελα κεφια ο darth(μας ειχε φαει ολα τα groupies)αλλα εγω ειχα προβλημα σον ηχο ασε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Respct...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Ο Darth είναι και γαμώ ρε, οι τζενταϊ μετά το γύρισαν σε εμπορικό AOR γι'αυτό ο τύπος στράβωσε (γούσταρε αλήτικο hard) και το διαλύσανε το γκρούπ. ¶σε που τα ρομποτ άρχισαν τα electrodark side projects και δεν ήταν συνεπείς στις πρόβες... LEGO people live in houses made of their own flesh.
judas1992 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2007 Αν ο Darth είναι blackster μαλλον θα βγάζει κανα lightsabre στο μεσον της συναυλίας και θα πετσοκόβει τίποτα αρνιά ή ακόμα καλύτερα τίποτα παρθένες!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση