Προς το περιεχόμενο

Ποιοι μαγνήτες για Ibanez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε μας είπες αν η κιθάρα που έχεις' date=' σε βολεύει και αν σου αρέσει[/quote']

Δεν μου αρεσει και ιδιαίτερα αλλά απο το τίποτα καλύτερη.Αλλωστε όπως είπα και πρίν έχω την EPIPHONE για κυρίως κιθάρα γιατι με την jazz ασχολούμαι.

Αυτή την θέλω για να γράφω απο Guitar Rig 2 στο cubase τις indie rock ίδέες μου και γενικώς για οποιαδήποτε αλλη χρήση εκτός Jazz.

Και για να σας πώ και την ιστορία της κιθάρας αυτής την είχα πάρει απο έναν φίλο για 50 ευρό οταν δέν είχα καθολου κιθάρα και λεφτά οπότε τότε ήταν μονόδρομος η επιλογή μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γεια σε όλους.

Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας.Εχω μια Ibanez g10 και τα ήλεκρικά της ειναι χάλια και οι μαγνήτες της επίσης.Θα ήθελα λοιπόν λόγο έλλειψης χρημάτων (για αγορά stratocaster που θα αγόραζα άν είχα money :( :( )

να αναβαθμήσω την υπαρχουσα.

Τα ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι γυρω στα 200 ευρο.

1. Τι μου προτείνετε για μαγνήτες 2 μονους ' date=' 1διπλο + ηλεκτρικα για ήχο κοντα στη strato (λεμε τωρα) καλα καθαρά κλπ (Μουσικά σε alt/indie style).

2. που μπορώ να τα βρώ εδώ Αθήνα/Πειραιά για να μου τα σεταρουν κιολας.

Thanx προκαταβολικά.[/quote']

Μήπως θέλει απλώς μια καλή ρύθμιση ή είναι θέμα ενός λίγο καλλίτερου ενισχυτή ? Απο ότι λές αν την θές για πειραματισμούς και μόνο δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις 200 ευρώ + εργάσία για βελτιώσεις.

Σίγουρα θέλει ηλεκτρικά γιατι τα έχουν παίξει (κανει διακοπές κλπ).Ο δε ήχος απο τους μαγνήτες ειναι αυτο το χύμα με την συνοδία τζιζ που βγαίνει συνήθως απο τις φτήνες κιθάρες και τους μαγνήτες που τις συνοδεύουν.(Ειχα και μια washburn παλιοτερα τις ίδιας κατηγορίας και είχε ακριβώς τα ίδια χάλια στον ήχο)

Με αφορμή και τον KostasP που μου είπε παραπάνω περι YAMAHA είδα τις pacifica αλλα Alnico φοράνε και έχουν και SDuncan JB οι ποιο ακριβες pacifica 612, 812.

Αλλα βλέποντας τις yamaha είδα μια άλλη που φαίνεται ενδιαφέρουσα ,δέν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανείς , η RGX-A2.Θύμαμαι οτι και κάποιος αλλος την είχε αναφέρει παλιότερα αλλα δεν βρίσκω το POST.

Anywere αν έχει κανείς άποψη ας την καταθέσει.

• Moderator

Προσωπικά προτείνω (αφού είναι να παίζεις από το "Guitar Rig 2 στο cubase τις indie rock ίδέες" σου), να πάρεις ένα ΗΒ για το bridge και να πας την κιθάρα σε ένα μάστορα για ποτενσιόμετρα / καλωδιώσεις. Και στην τελική, πάρε αλλον έναν για το neck και ζήτα από το μάστορα να βάλει ένα διακοπτάκι για να μπορείς να τον κάνεις split. Με την ευκαιρία ας σου κόψει και ένα καινούριο nut.

Παρεπιπτόντως οικονομία (με αποτέλεσμα τις φτηνές) στις κιθάρες γίνεται στα εργατικά, στο φινίρισμα, στα hardware και στα ηλεκτρικά.

Θεωρώ ότι η συζήτηση για τα ξύλα εν προκειμένω είναι εντελώς φιλολογική. Εννοώ ότι αν πάρεις καινούρια κιθάρα με καλούς μαγνήτες μέχρι 400 ευρώ μην περιμένεις ότι θα έχει τίποτε διαφορετικό ώς προς τα ξύλα (σε ποιότητα) από αυτό ήδη που έχεις.

Δηλαδή οτι το γεγονός ότι τα ξύλα σου ανήκουν σε μία φτηνή κιθάρα δεν σημαίνει ότι είναι κατ' ανάγκη και τα χειρότερα. Δεν υπάρχουν ακριβά και φτηνά κιθαρόδεντρα. Κακοτεχνίες, βιαστικές δουλειές και ευτελή εξαρτήματα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τις περισσότερες φτηνές κιθάρες.

Παιδία καλημερα

Τελικα το έλυσα το πρόβλημα.Βρήκα την λύση και την αγόρασα κίολας. :lol: :lol:

Αγόρασα λοιπόν την Fender lite ash made in korea με Seymour πάνω.

Φοβερή ταστίερα πολυ καλή ποιοτητα κατασκευής.Μολις βρώ χρόνο θα ποστάρω φώτο

• Moderator
Παιδία καλημερα

Τελικα το έλυσα το πρόβλημα.Βρήκα την λύση και την αγόρασα κίολας. :lol: :lol:

Αγόρασα λοιπόν την Fender lite ash made in korea με Seymour πάνω.

Φοβερή ταστίερα πολυ καλή ποιοτητα κατασκευής.Μολις βρώ χρόνο θα ποστάρω φώτο

Μεγειές. :wink:

Ποιά lite ash πήρες? Tην strat ή την tele?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου