Προς το περιεχόμενο

Εδώ μιλάμε, γελάμε, κλαίμε, ηδονιζόμαστε κοκ με HARDWARE. Hardware-heads united.

ΑpussyΑ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Καλά βρε, για να βγάλεις το πρώτο memory module από το slot (ή να βάλεις άλλο) δεν πρέπει να βγάλεις την ψύκτρα?

Όταν την σηκώνεις (την μνήμη) δεν βρίσκει στο κάτω μέρος της ψύκτρας?

Οχι βρε σου λέω, το έκανα "προσφατα" οταν πηγα απο 2χ8Gb σε 2χ16Gb ολες low profile (οχι με ψυκτραρες κοκ, απλές ψυκτρουλες οπως της φωτο).

Δεν φαίνεται απο την φωτο αλλά υπάρχει επαρκές κενό απο την το heatspreader της D14 έως και τα πρώτα fins. Οχι, δεν λέω οτι το κανεις ανετα, αλλά αν το έκανα εγώ, εβγαλα το παλιό στικ (ΟΚ αυτο ειναι το ευκολο) απο το 4ο slot και έβαλα το νέο εκει. Το δυσκολο ειναι να δεις αν εχει μπει τελειως μεσα και η μνημη στο 4ο slot και στο λέω γιατι την επαθα και εγω (μα γιατι δεν ξεκινάει το PC, μα γιατί δεν ξεκινάει, τι λακαμάς δεν εχει μπει τελειως μέσα το 2ο mem stick)...αλλά ειναι doable χωρις να βγάλεις τίποτα...

• Like 1

Με λέγανε Freedom...

...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Αφού βάζουμε vintago-παλιατζούρες φωτος με pc, εγώ θα ανεβάσω μια έμμεσα σχετική φωτογραφία-παλιατζούρα που σχετίζεται με ....pc.

Από το 1998 διατηρούσα μια ιστοσελίδα του τρόμου, για το γραφείο μου (Funny Thing , είχα κλείσει και 3-4 δουλείες από εξωτερικό μέσω αυτής) .

Το 2001 με πήρε πρέφα το "συγκρότημα Λαμπράκη"  μιας και είμαστε και σε μουσικό forum ?......και απεφάσισε να με κράξει (μαζί με άλλους 2)/ "απειλήσει " .

Έβαλαν αυτό το άρθρο, και πραγματικά μας κυνηγούσαν τότε (με είχε καλέσει και εμένα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου- δεν με έκανε τίποτα- απλά κάναμε μια κουβέντα).

Και μου ρθαν τώρα, και ψηφιακή Ελλάδα 2.0 , και μου συζητάν ακόμα και για τηλεδίκες (η ψηφιακή κατάθεση δικογράφων τρέχει ήδη).

Και να σου τα ΕΣΠΑ για σελίδες δικηγόρων και να είμαστε πσιφιακοί είναι μονόδρομος.....

Και εμένα.....23 χρόνια πρίν.....με κυνηγούσαν .

Αλλά τέτχιοι είστε που λέει και ο Κουτσούμπας. ?

Για να μαθαίνουν οι νέοι ποιος άνοιξε τον δρόμο ?

Image1.jpg

• Like 2
  • Χαχα 1

• Moderator
3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Κάτσε ρε φίλε.

Λέει "νεαρός Αθηναίος δικηγόρος".

Εσύ ήσουν αυτός?

Εγώ δεν ήμουν πότε..... Αθηναίος.?

Νέος είμαι και τώρα.?

Ο Τάσος ο Παρθένης, ήταν ο νέος δικηγόρος εξ Αθηνών, συνεργάτης μου στο dikhgoros-online (είχαμε ένα site και κάναμε share μέσω συνδρομής υποδείγματα δικογράφων- απευθυνόταν μόνο σε δικηγόρους)/ κάναμε ημερίδες και σεμινάρια σε δικηγόρους για ιντερνετ και νέες τεχνολογίες .......

Ο Τάσος τα παράτησε, είναι κάπου στο Εδιμβούργο, ασχολείται με άσχετα, έχουμε μια επικοινωνία μέσω FB.

Εδιτ: Τον τρίτο, έναν από Καβάλα, τον πήρε η μπάλα εξ αιτίας μας.

Για ξεκάρφωμα.

Εμάς ήθελε το συγκρότημα ?

• Like 1

Είσαι μπροστά από την εποχή σου, γι' αυτό τα έπαθες αυτά.

Κάποτες σκουλαρίκια φοράγανε οι μέταλλοι και τους δείχνανε με το δάχτυλο.

Μετά έβαλε ο Μαραντόνα και έγινε μόδα.

Κάποτες τατουάζ είχανε οι φυλακισμένοι και οι ναυτικοί.

Τώρα ψάχνεις να βρεις κάποιον με το δέρμα απείραχτο.

Εγώ όταν ήμανε νιός, φορούσα σκισμένα παντελόνια από την χρήση, και φώναζε η μάνα μου.

"Που πας σαν τον γύφτο με τα σκισμένα? Βάλε ένα παντελόνι της προκοπής."

Μετά από κάποια χρόνια που μεγάλωσα και σοβάρεψα, πήγαινα να ψωνίσω παντελόνι, και δεν έβρισκες ένα τζην της προκοπής, όλα σκισμένα ήντουσαν και στις βιτρίνες, και μέσα στα μαγαζιά.

Άντε να χαθείτε ρε!!

• Χαχα 2
  • Συμφωνώ 2

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator
Μόλις τώρα, fusiongtr είπε

Είσαι μπροστά από την εποχή σου, γι' αυτό τα έπαθες αυτά.

Γι αυτό γύρισα στο παρελθόν και τα vintage, για να χω το κεφάλι μου ήσυχο. ?

• Χαχα 1

Μόλις τώρα, LK είπε

Γι αυτό γύρισα στο παρελθόν και τα vintage, για να χω το κεφάλι μου ήσυχο. ?

Δηλαδής ασούμε είναι καλύτερα να είσαι πίσω από την εποχή σου αντί για μπροστά?

Freud-Σαντές

• Moderator
7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Δηλαδής ασούμε είναι καλύτερα να είσαι πίσω από την εποχή σου αντί για μπροστά?

ΜΟΝΟ καλλιτερο;

Καταρχάς γλιτώνεις δουλειά.

Εγώ πλέον λέω , όπου σταθώ και όπου βρεθώ ένα πράγμα :  "δεν ξέρω παιδί μου από αυτά το μοντέρνα, εσείς που είστε νέοι......", και τους βάζω να μου τα κάνουν όλα οι άλλοι (από φωτοτυπίες στο φωτοτυπικό του συλλόγου, μέχρι να μου κάνουν καμιά αίτηση ηλεκτρονικά......μέχρι ό,τι θες).

Επίσης ΒΑΣΙΚΟ (No publicity - όχι ότι την επεδίωξα , αυτοί ασχολήθηκαν ).....κινήσου σκοτεινά και υπόγεια. ?

Εδιτ:

Κατέβασα το site μου από το 2018.

Δεν έχω πλέον ιστοσελίδα, ούτε πρόκειται να κάνω ξανά.

Δεν θέλω νέο και ειδικά άγνωστο πελατολόγιο.

• Χαχα 2

2 λεπτά πριν, LK είπε

ΜΟΝΟ καλλιτερο;

Καταρχάς γλιτώνεις δουλειά.

Εγώ πλέον λέω , όπου σταθώ και όπου βρεθώ ένα πράγμα :  "δεν ξέρω παιδί μου από αυτά το μοντέρνα, εσείς που είστε νέοι......", και τους βάζω να μου τα κάνουν όλα οι άλλοι (από φωτοτυπίες στο φωτοτυπικό του συλλόγου, μέχρι να μου κάνουν καμιά αίτηση ηλεκτρονικά......μέχρι ό,τι θες).

Επίσης ΒΑΣΙΚΟ (No publicity - όχι ότι την επεδίωξα , αυτοί ασχολήθηκαν ).....κινήσου σκοτεινά και υπόγεια. ?

Είσαι ωραίος ρε φίλε, έχεις δίκιο.

Ο άνθρωπος ο έξυπνος, ο μελετημένος, φαίνεται ρε παιδί μου.

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

Freud-Σαντές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου