fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Ali Barout είπε 1. με ένα πακέτο ΣΑΝΤΕ άφιλτρο 2. Στο κορωπί δεν έχω πάει, δε μου έβγαλε κάτι. 1. Τι ΣΑΝΤΕ βρε. Με το σκηνικό που περιγράψεις, μόνο Gauloises λέμε. 2. Δίπλα μου είναι το Κορωπί, άμα πας σφύρα μου να πεταχτώ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 Φτιάξε ένα "Δασκαλάκης vs Κούγιας" 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε Φτιάξε ένα "Δασκαλάκης vs Κούγιας" Αυτό θέλει ολόκληρη ορχήστρα και χεβυμέταλ φούλ. Πιο εύκολο το ντραμερ εναντίον ντραμερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση