Grey Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρες. Ό,τι λέει ο τίτλος. Καινούριο μωρό στο σπίτι με φυσική απόχρωση χωρίς καπάκι,χωρίς βερνίκι,χωρίς τίποτα.Μόνο ξύλο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να βάλω για να το φροντίζω κάπως;Ή απλά είναι προτιμότερο να το αφήσω όπως είναι; Επεξεργασμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 από Grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Θέλεις δλδ να τη διατηρήσεις έτσι? Και το μπράτσο είναι χωρίς τπτ? www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Χρησιμοποιώ το παρακάτω σε όλες τις κιθάρες μου, εδώ και χρόνια. Το βάζω και στις maple ταστιέρες, πολλές χωρίς βερνίκι. Το χρησιμοποιώ και σε gibson faded χωρίς κανένα θέμα. Καθαρίζει, ελαφρώς γυαλίζει, και ομορφα μυρίζει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. https://www.thomann.de/gr/planet_waves_pw_pl_03_instant_spray_cleaner.htm?glp=1&gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHBNzIOiHAMeGT3raIKQsEnZ7YELhfGQiVgt20BlE4Fg8SM2-ufIfKBoCZEMQAvD_BwE Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, mariopol είπε Θέλεις δλδ να τη διατηρήσεις έτσι? Και το μπράτσο είναι χωρίς τπτ? Να σου πω την αλήθεια μου δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω γιατί δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί το πράγμα.Δεν έχω δηλαδή πρότερη εμπειρία του πως ωριμάζουν τέτοια σώματα.Μπορεί με τον καιρό να δείξει καλύτερο,μπορεί όχι...Το μανίκι δεν μας απασχολεί,είναι ένα κλασικό maple γυμνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Ωραίο θέμα. Και γω έχω full natural κιθάρα και μπάσο και θα με ενδιέφερε να πάρω ένα αντίστοιχο. Άσχετο-σχετικό, όταν πήρα το μπάσο μου, μύριζε υπέροχα η ταστιέρα. Έστειλα mail στο μαγαζί να μάθω τι ήταν, αλλά δεν μου απάντησαν. Ακόμα θυμάμαι τη μυρωδιά, ήταν απίστευτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Χρησιμοποιώ το παρακάτω σε όλες τις κιθάρες μου, εδώ και χρόνια. Το βάζω και στις maple ταστιέρες, πολλές χωρίς βερνίκι. Το χρησιμοποιώ και σε gibson faded χωρίς κανένα θέμα. Καθαρίζει, ελαφρώς γυαλίζει, και ομορφα μυρίζει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. https://www.thomann.de/gr/planet_waves_pw_pl_03_instant_spray_cleaner.htm?glp=1&gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHBNzIOiHAMeGT3raIKQsEnZ7YELhfGQiVgt20BlE4Fg8SM2-ufIfKBoCZEMQAvD_BwE Ευχαριστώ.Ενδιαφέρον φαίνεται. Εσύ έχεις δει,πώς να το πω τώρα,κάποια "πλαστικοποίηση" στο χρώμα με δαύτο ή απλά μια τόνωση/γυαλάδα και μέχρι εκεί;Ρωτάω γιατί καραγουστάρω αυτή τη φυσικότητα του ξύλου αλλά με ανησυχεί και λίγο η φθορά που κάθε ξύλο παρουσιάζει για διάφορους λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Εάν είναι ανοιχτόχρωμο το ξύλο (alder, ash, maple e.t.c) με τον ιδρώτα σου σε λίγο καιρό θα γίνει άσχημα μαυριδερό και θα μυρίζει κάπως.... Με πιο σκούρα ξύλα (μαόνι) όχι τόσο αλλά και πάλι..... Βγάλε όλα τα παρελκόμενα απ'το σώμα και το μπράτσο και πέρνα τους τουλάχιστον ένα λαδάκι** (με χρώμα ή όχι) με ένα πανί 3-4 φορές με 10+ ώρες διαφορά από το κάθε χέρι. ** Υπάρχουν στην αγορά λάδια-προστατευτικά ξύλου (Clou, Pigrol, Vivechrom, Duro Stick...) σε καταστήματα χρωμάτων-κιγκαλερίας. Προτίμησε λάδι νερού, όχι ότι τα άλλα (νεφτίσια, πολυουρεθάνης και νίτρου) δεν κάνουν, απλά μυρίζουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Δεν αφήνει κάποιο "φιλμ", εάν αυτό ρωτάς. Ψεκαζω όλη την κιθάρα και με πανι τρίβω. Όλες οι βρωμιες φεύγουν και αποκτουν φυσική γυαλαδα οι επιφάνειες. Το σκέτο ξύλο της studio αποκτά ένα ελαφρώς wet look. Σα να βάζεις γυαλιστικο overlay σε ένα έπιπλο. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Δεν αφήνει κάποιο "φιλμ", εάν αυτό ρωτάς. Ψεκαζω όλη την κιθάρα και με πανι τρίβω. Όλες οι βρωμιες φεύγουν και αποκτουν φυσική γυαλαδα οι επιφάνειες. Το σκέτο ξύλο της studio αποκτά ένα ελαφρώς wet look. Σα να βάζεις γυαλιστικο overlay σε ένα έπιπλο. Υπόψιν Γιώργο με αυτά τα σπρέι που έχουν κερί, εάν αύριο μεθαύριο θες να βάψεις την κιθάρα σου (λαίμαι τώρα...) δεν θα μπορέσεις... Χρειάζεται πολύυυυυυυ τρίψιμο και πολλά διαβρωτικά για να βγει... και εάν βγει γιατί ρουφάει το ξύλο μια κάποια ποσότητα απ'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Σωστός! Δεν νομίζω, πάντως, να έχει κερί το εν λόγω σκεύασμα. Δε γυαλίζει παραπάνω από το φυσικό γυάλισμα τις βαμμένες/αβαφες επιφάνειες. Μέχρι και την μπιχλα απο τα νίκελ καθαρίζει. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση