Superfunk Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, LK είπε Γιου καν φοργκετ αμπάουτ ιτ Ουτε μια στο εκατομμύριο. αρα η τεχνολογια δεν συμβαδιζει ακομα με την (μεγαλο)φυϊα μου...δε στορυ οφ μαϊ λαιφ λαΙμε 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε αρα η τεχνολογια δεν συμβαδιζει ακομα με την (μεγαλο)φυϊα μου...δε στορυ οφ μαϊ λαιφ λαΙμε Μαζί σου είμαι. Και εγώ είχα την μεγαλοφυή ιδεα , μηπως μπορέσω να περάσω επιτελούς στο λαπιτοπι του 95 τα windows 95, αφού τα εγκαταστήσω σε άλλο κομπιούτορα, μιας και στο λαπιτόπι δεν έχω ούτε cd drive, ούτε floppy που να δουλεύει....και επί 3 μήνες ελάμβανα μόνο κωλοδάχτυλα. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, LK είπε Και εγώ είχα την μεγαλοφυή ιδεα , μηπως μπορέσω να περάσω επιτελούς στο λαπιτοπι του 95 τα windows 95, αφού τα εγκαταστήσω σε άλλο κομπιούτορα, μιας και στο λαπιτόπι δεν έχω ούτε cd drive, ούτε floppy που να δουλεύει....και επί 3 μήνες ελάμβανα μόνο κωλοδάχτυλα. Τα παλιά τα λάπτοπ είναι άλλο παραμύθι. Θυμάμαι σε κάποια λάπτοπ για να περάσεις windows ήθελε συγκεκριμένο φλόπυ ντράιβ. Αν περάσεις μόνο τα windows χωρίς drivers, ίσως παίξει, αλλά σε παλιό λάπτοπ πολύ δύσκολο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Τα παλιά τα λάπτοπ είναι άλλο παραμύθι. Θυμάμαι σε κάποια λάπτοπ για να περάσεις windows ήθελε συγκεκριμένο φλόπυ ντράιβ. Αν περάσεις μόνο τα windows χωρίς drivers, ίσως παίξει, αλλά σε παλιό λάπτοπ πολύ δύσκολο. Σε αυτό δοκίμασα τα πάντα. Εξωτερικό floppy σε paralel port.... Καρτα δικτύου ..... εξωτερική... Ultrex.... Και όλα αυτά επειδή έκανα τη λαλακία να μην κάνω clone τον σκληρό του ......δεν τον πρόλαβα ... Και ξέρεις ο χρόνος για να πάρεις clone έναν σκληρό, 20mb με windows 95 είναι περίπου 1,5 λεπτό.... Πλήρωσα αυτο το 1.5 λεπτό, με 3 μηνες, και δουλεία δεν έκανα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, Superfunk είπε αφτο θα δουλεψει και σε εντελως νεο μηχαΝιζΜα? Ώπα πρόσεξε εδώ Νίκο, δεν το διευκρίνισα. Ο κλώνος του C δεν θα παίξει. Ο κλώνος του D μια χαρά θα είναι όπου και να τον βάλεις. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, Superfunk είπε λεφτά υπάρχουν, χρόνος δεν υπάρχει Σε αυτή τη περίπτωση αναθέτουμε όλα όσα αναφέρθηκαν σε κάποιον επαγγελματία. Επίσης, αγοράζουμε τα πάντα επί δύο (δίσκους, τροφοδοτικά, μητρικές, επεξεργαστές, μνήμες, κουτιά, ποντίκια, πληκτρολόγια). 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ο κλώνος του D μια χαρά θα είναι όπου και να τον βάλεις. Καταρχάς τον D δεν χρειάζεται να τον κάνει κλώνο. Και copy και paste όλα τα αρχεία να κάνει , το ίδιο είναι. Άσε που καλλίτερα να μην το κάνει κλώνο, σε περίπτωση π.χ που θέλει να πάρει άλλον για D μεγαλύτερα από 1 TB 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, Superfunk είπε αρα η τεχνολογια δεν συμβαδιζει ακομα με την (μεγαλο)φυϊα μου Mac και Linux: και τα δύο το κάνουν αυτό χωρίς fuss. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 Τα έχουμε πει EaseUS και μέθοδος SECTOR BY SECTOR σε νέο μηχάνημα. Απο w7 και πάνω θα παίξει. Δεν διάβασα όλα τα post αλλά εγώ ...... είπα. Η μόνη εγγυημένη ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ μέθοδος. https://www.easeus.com/backup-utility/easeus-todo-clone.html Μην χάνετε τον χρόνο σας. Τηλεφωνήστε τώρα !!! Trusted By The World Over 19 Years ΕaseUS!!!! Με την εγγύηση cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε ...εδω έχουμε ένα θέμα. Έχεις nvme. Δεν ξέρω αν έχει δευτερη σλοτ για άλλον. 1. Άρα, παρε έναν τέτοιον : https://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3832430-top-performance-128gb-m2-2280-sata-3-p-PER.340554?gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHEDwHUNtmeQ-KDneKGMW85QQiKKXlrirFSM3tt03IP6-kKQQIXwHvhoColAQAvD_BwE Αν πάρω αυτόν είμαι οκ; https://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3835440-premium-250gb-nvme-pcie-gen3-x-4-m2-2280-p-PER.340670 Γενικά αν είναι NVME θα ταιριάζει στο κουτί που μου υπέδειξες; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση