Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είναι usb C με καλώδιο usb C σε usb A. Σφαίρα πάει πάντως 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε δισκο δε μας είπες τι πήρες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε σε μαύρο, το δικό μου είναι ασημί... με 40 ευρά, δίνουν κατιτις παραπάνω Το θέμα είναι πιο έχει τη μεγαλύτερη θερμική αποβολή. Άμα είναι να τρέχουν σφαίρα τα δεδομένα και να ψήνεται μέσα ο σκληρός............. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε δισκο δε μας είπες τι πήρες Το είπα ρε συ παραπάνω, western digital,τον ίδιο με αυτόν που έχει και τώρα το PC αλλά 250 gb , αυτός που έχει το PC είναι 128, δεν βγαίνουν πλεον τόσο μικροί www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε δισκο δε μας είπες τι πήρες https://www.skroutz.gr/s/32495482/Western-Digital-Blue-SN570-NVMe-SSD-250GB-M-2-PCI-Express-3-0-WDS250G3B0C.html Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Το θέμα είναι πιο έχει τη μεγαλύτερη θερμική αποβολή. Άμα είναι να τρέχουν σφαίρα τα δεδομένα και να ψήνεται μέσα ο σκληρός............. Αν ποτέ χαλάσει ο c θα τον βάλω ρε συ μέσα στην κομπιούτερ και στη θήκη θα πάρω τον...κλώνο του κλώνου ,πάντως ΠΟΤΕ δεν μου έχει χαλάσει σκληρός,τα PC που κάνω μουσική χρησιμοποιούνται το πολύ 5-7 ώρες την εβδομάδα....και μόνο για μουσικές παραγωγές...δεν ταλαιπωρούνται ,ούτε καν στο ίντερνετ δεν τα βάζω μόνο τις ενημερώσεις παίρνω μια φορά την εβδομάδα. Αυτό που έχω τώρα το αγόρασα το 2019 και έχει βγει θηρίο απολύτως κανένα πρόβλημα και πάει σφαίρα. Επεξεργασμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Το θέμα είναι πιο έχει τη μεγαλύτερη θερμική αποβολή. Άμα είναι να τρέχουν σφαίρα τα δεδομένα και να ψήνεται μέσα ο σκληρός............. εχει μεσα θερμοαγώγιμο παδ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Μην τους γκαντεμιάζετε. Μια χαρά θα είναι. Εγώ έχω "χάσει" όπως είπα SATA SSD αλλά τουλάχιστο ήμουν τυχερός που δεν είχαν λειτουργικό. Ο ένας ήταν μια γενιά OCZ που είχαν θέμα στο firmware και έκαναν panic lock και τέρμα. ένας vertex αν θυμάμαι καλά. Και η μονη λύση ήταν να τον επιστρέψεις να πάρεις άλλον. Και έτσι και έκανα. Μου δώσανε καινούργιο μιας και ήταν στην εγγύηση. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ έχω "χάσει" όπως είπα SATA SSD αλλά τουλάχιστο ήμουν τυχερός που δεν είχαν λειτουργικό. εγω σε πέρασα και data και λειτουργικό είχανε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε εγω σε πέρασα και data και λειτουργικό είχανε εντάξει τι να κάνουμε. Γίνονται αυτά. Μην στεναχωριέστε. Εδώ αυτοκίνητα χαλάνε καινούργια. Μια φορά μου είχε μείνει ένα παλιό KADETT που είχα και γυρίζαμε από διακοπές και παιδευτήκαμε 2 ζευγάρια να μας πηγαίνουν με την καρότσα η express service και μέχρι να φτάσουμε Αθήνα αλλάξαμε 4 σταθμούς και του λέω του ενός ρε φίλε τι έπαθα, πρέπει να πάρω καινούργιο αμάξι και μου λέει, καλά. Πριν από εσένα κουβάλαγα που έμεινε έναν καινούργιο μερσεντές κομπρέσσορα. Επεξεργασμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση