Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αν κάνεις τα link που σου έστειλα νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. ρε φιλωΟυζ δεν χωραει αλλος δισκος στο πι σι μου ...δεν εχει θεση....οποτε πρεπει να συνδεθει εξωτερικα αρα θελει θηκη... 2 λεπτά πριν, LK είπε Δεν κούμπωσε Νικό. βρε ο καλος ο μυλος παντου κουμπωνει ΣΕ λεΓω :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε ρε φιλωΟυζ δεν χωραει αλλος δισκος στο πι σι μου ...δεν εχει θεση....οποτε πρεπει να συνδεθει εξωτερικα αρα θελει θηκη... βρε ο καλος ο μυλος παντου κουμπωνει ΣΕ λεΓω :) Σου είπα χωραει. Αλλά στα σημεία που δεν βέπουμε, στην εσοχη λειπουν όι αντίστοιχοι υποδοχείς. 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Το θέμα είναι να μην έπαθε ζημιά ο δίσκος από το "κούμπωμα". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 @Sf Δική μου απροσεξία ήταν. Googlara γρηγορα για να σου προτείνω θηκη, είδα m2 και δεν πήγε το μάτι μου παρακάτω να δω το sata3. Στειλε την αντικαταβολή λεμε , σου στελνω Pm την διευθυνσή μου Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Στειλε την αντικαταβολή λεμε , σου στελνω Pm την διευθυνσή μου Μα δεν είναι vintage ακόμα ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μα δεν είναι vintage ακόμα ... Μεχρι να ερθει με τα ΕΛΤΑ....θα γίνει. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LK είπε @Sf Δική μου απροσεξία ήταν. Googlara γρηγορα για να σου προτείνω θηκη, είδα m2 και δεν πήγε το μάτι μου παρακάτω να δω το sata3. Στειλε την αντικαταβολή λεμε , σου στελνω Pm την διευθυνσή μου Τρελλος παππας σε βαφτησε, χρωστας τσιπουρα οταν ανεβω Κοζανη και βολτα με το αμαΚΞσι και θα σου φερω και δωρο τη θηκη Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, Superfunk είπε θα δουλεΠσι ρε με τον δισκο μου ή παλι θα πετακΣο τα λεΥτα μου ? Ωπα Νίκο, έχεις usb type-c στον υπολογιστή σου? Γιατί αυτή την θήκη για να την συνδέσεις θα χρειαστείς usb type-c. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε ρε φιλωΟυζ δεν χωραει αλλος δισκος στο πι σι μου ...δεν εχει θεση....οποτε πρεπει να συνδεθει εξωτερικα αρα θελει θηκη... βρε ο καλος ο μυλος παντου κουμπωνει ΣΕ λεΓω :) θα με τρελάνετε Τι δεν χωράει? Θες να κλωνοποιήσεις SSD με λειτουργικό στον NVMe ? Και μετά τον SSD να τον έχεις μέσα στο pc για storage? Τι μητρική έχεις Πόσους σκληρούς έχεις μέσα? Πάλι γίνεται. Υπάρχει μια απλή μέθοδος. Τέλος πάντων. Κάντε το όπως θέλετε Καλό μεσημέρι. Και άμα είναι και χάσεις το λειτουργικό και τα κάνεις αχταρμά μετα και δεν βρισκει τα plug in κλπ, πάρε τηλ να συνεννοηθούμε τι θα κάνουμε χαχαχχχχχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε θα με τρελάνετε Τι δεν χωράει? Θες να κλωνοποιήσεις SSD με λειτουργικό στον NVMe ? Όχι, θέλει να κλωνοποιήσει NVMe με λειτουργικό, σε άλλον NVMe. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση