Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τι προσπαθείτε να κάνετε ρε παιδιά? Να συνδέσω αυτή τη μαλακια στο πι σι 3 λεπτά πριν, LK είπε Δεν μου λες; Στο Initialize σου ζητησε να δώσεις drive letter? Οχι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Να συνδέσω αυτή τη μαλακια στο πι σι Οχι Αρα To hardware error στο έβγαλε μόλις έκανες initilize σε GPT. Εκει σταμάτησε; Δοκίμασε το ίδιο και σε MBR (αν και δεν νομίζω, αλλλά δοκίμασε να τον κάνεις initlize σε MBR_) H διαδικασία είναι αυτη: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Α, πήρες θήκη για m.2 και τι θες? Να τον έχεις για εξωτερικό και να κάνεις back up και να έχεις data γιατί δεν διάβασα όλο το thread ή θες να κάνεις καμια κλωνοποίηση? Για να καταλάβω και εγω 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Α, πήρες θήκη για m.2 και τι θες? Να τον έχεις για εξωτερικό και να κάνεις back up και να έχεις data γιατί δεν διάβασα όλο το thread ή θες να κάνεις καμια κλωνοποίηση? Για να καταλάβω και εγω Ναι κλώνο θέλει να κάνει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, LK είπε Αρα To hardware error στο έβγαλε μόλις έκανες initilize σε GPT. Εκει σταμάτησε; Δοκίμασε το ίδιο και σε MBR (αν και δεν νομίζω, αλλλά δοκίμασε να τον κάνεις initlize σε MBR_) H διαδικασία είναι αυτη: Μπα καιμ σε mbr το ιδιο βγαζει. Τα πεταω ολα στα σκουπιδια και δεν ασχολουμαι αλλο....clones και, μαλακιες 8ωρες.... πεταξα 60 ευρω....δε βαριεσαι ενα βραδυ στα σουβλακια..χαμενο :( Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, LK είπε Ναι κλώνο θέλει να κάνει. καλά, πες του να με πάρει τηλέφωνο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Πάντως αυτό το Hardare error στο initialize 4 πράγματα σημαίνει: 1. Δεν μπήκε σωστά ο σκληρός, 2. Πρόβλημα στον σκληρό, 3.πρόβλημα στο κουτί, 4. πρόβλημα στο καλώδιο. 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Μπα καιμ σε mbr το ιδιο βγαζει. Τα πεταω ολα στα σκουπιδια και δεν ασχολουμαι αλλο....clones και, μαλακιες 8ωρες.... πεταξα 60 ευρω....δε βαριεσαι ενα βραδυ στα σουβλακια..χαμενο :( Βρε μην τα πετας.... (το pc θέλει υπομονή) και try and errors. Αν βαριέσαι στειλε τα μου εδώ να το δω να σου πώ. Ή πήγαινε απο εκεί που τα πήρες και πες τους το. εδιτ: μα του πα και εγω να με πάρει. :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Αν τον κάνω initialize σε άλλο pc; Θα παίζει σε αυτό που θα πάρω τον κλώνο; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αν τον κάνω initialize σε άλλο pc; Θα παίζει σε αυτό που θα πάρω τον κλώνο; Δεν παίζει ρόλο σε ποιο pc θα το κάνεις initialize. Αν και ο μόνος λόγος να μην σου έκανε initialize το παρόν pc (αν υποθέσουμε ότι φταίει το pc) είναι τυχόν χαλασμένη usb θύρα. Δοκίμασε σε άλλη θύρα. Αν μπορείς να τον κάνεις initialize σε άλλο pc, κάντο. Απλά τον κλώνο θα το κάνεις σε αυτό τo pc μετά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αν τον κάνω initialize σε άλλο pc; Θα παίζει σε αυτό που θα πάρω τον κλώνο; https://www.easeus.com/disk-copy/clone-resource/how-to-clone-hdd-to-m.2-ssd.html κάνε αυτό να τελειώνουμε Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση