cos_dr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε 16 λεπτά Τρελός παπάς σε βάφτισε,δεν ανοιγαω τον κομπιούτερ, φοβάμαι. Αν χαλάσει ο c θα σε φωνάξω να τον βάλεις,αν και επειδή ΒΡΗΚΑ θήκη USB 3.1 μπορώ να τον τρέξω και εΚσωτερικα μου είπε το παιδί. καλά σου είπε αλλά νομίζω πως πρέπει να το κάνεις. Γιατί πρέπει να επιβεβαιώσεις και στον πραγματικό κόσμο πως έγινε η δουλειά. Θα το φτιάξουμε ότι και να γίνει ποτέ, καλά να είμαστε και το ξαναστήνουμε, αλλά εγώ λέω κάντο. Για να δούμε πως έγινε η δουλειά. Λογικά και να μην το κάνεις θα έγινε. Τι να πω. Ότι θες. 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Έφτιαξα και στικάκι με Windows για Boot, έκανα και restore point, ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει εγώ τουλάχιστον κομπιούτερ θα έχω . correktent 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε καλά σου είπε αλλά νομίζω πως πρέπει να το κάνεις. Γιατί πρέπει να επιβεβαιώσεις και στον πραγματικό κόσμο πως έγινε η δουλειά. Θα το φτιάξουμε ότι και να γίνει ποτέ, καλά να είμαστε και το ξαναστήνουμε, αλλά εγώ λέω κάντο. Για να δούμε πως έγινε η δουλειά. Επειδής έχεις δίκιο, πρέπει να πας από το σπίτι του να το δοκιμάσεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Επειδής έχεις δίκιο, πρέπει να πας από το σπίτι του να το δοκιμάσεις. άσε γιατί πρέπει να ξυριστώ πρώτα. Αν πάω έτσι όπως είμαι δεν θα με βάλει μέσα Πάντως ωραία ρε Στράτο δεν είναι? Είμαι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. κλπ. Σε αυτό το forum ένα πράγμα μου αρέσει πραγματικά. Ότι μπορείς να είσαι ότι δηλώσεις χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε άσε γιατί πρέπει να ξυριστώ πρώτα. Αν πάω έτσι όπως είμαι δεν θα με βάλει μέσα Πάντως ωραία ρε Στράτο δεν είναι? Είμαι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. κλπ. Σε αυτό το forum ένα πράγμα μου αρέσει πραγματικά. Ότι μπορείς να είσαι ότι δηλώσεις χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Εδώ εγώ έγινα Ενωμοτάρχης 2 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πάντως ωραία ρε Στράτο δεν είναι? Είμαι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ... ... ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ VARIPHRASE, ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ KARMA, SHOGUN ΤΩΝ SYNTH, ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ MIDI, ΠΥΓΜΑΧΟΣ, ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ... Τα πάντα όλα είσαι. Επεξεργασμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, Superfunk είπε Έφτιαξα και στικάκι με Windows για Boot, έκανα και restore point, κοπιαρα και τον D...ακόμα και ο Αρμαγεδδών να έρθει εγώ τουλάχιστον κομπιούτερ θα έχω . δεν είπες το τελικό hardware όμως. δώσε λίνκια εγώ ακόμα δεν ψώνισα. Ίσως αύριο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε ... ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ VARIPHRASE, ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ KARMA, SHOGUN ΤΩΝ SYNTH, ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ MIDI, ΠΥΓΜΑΧΟΣ, ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ... Τα πάντα όλα είσαι. Εκατόνταρχος μπορώ να είμαι? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Εκατόνταρχος μπορώ να είμαι? Σαντούριον; 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dimsonic είπε δεν είπες το τελικό hardware όμως. δώσε λίνκια εγώ ακόμα δεν ψώνισα. Ίσως αύριο Μου τον έφερε ενα παιδί εδώ στη γειτονιά, icy box ή κάπως έτσι λέγεται, κανονικό USB όχι gay δυνατό μηχαΝιζμα 43 ευρώ εδωκα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μου τον έφερε ενα παιδί εδώ στη γειτονιά, icy box ή κάπως έτσι λέγεται, κανονικό USB όχι gay δυνατό μηχαΝιζμα 43 ευρώ εδωκα. raidsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση