dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Έτσι οκ. Άλλωστε τον κλωνοποιημένο παλιό hd, δεν έχει νόημα να τον αφήσει στο κουτί( σε οποιοδήποτε slot). Τον βγάζει και τον βάζει στο συρτάρι. Ούτε με παραγγελία; δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να επιμείνω να βρώ ίδιον ακριβώς. Εκτός από τον ψυχολογικό. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να επιμείνω να βρώ ίδιον ακριβώς. Δεν υπάρχει. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Και εγώ μονο αυτο προτείνω γιατι μονο αυτό ξέρω. νομίζω είχα δοκιμάσει και προτίμησα acronis, την μία φορά που έκανα. Αυτό της samsung φαίνεται εντελώς τυφλοσούρτης με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε νομίζω είχα δοκιμάσει και προτίμησα acronis, την μία φορά που έκανα. Αυτό της samsung φαίνεται εντελώς τυφλοσούρτης Όποιο θες.....different tools .....same job φαντάζομαι..... Αλλά εγώ δεν μπορώ να προτείνω κάτι που δεν ξέρω. Ωωωωωωω να σας μαμήσω. Μπήκα FB και με γιόμισε με NvmE σκλερούς διαφημίσεις !!!!!! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Όποιο θες.....different tools .....same job φαντάζομαι..... Αλλά εγώ δεν μπορώ να προτείνω κάτι που δεν ξέρω. αυτά των εταιρειών που συνήθως κάνεις κλώνο με ακριβώς ίδιο τύπο ή εταιρεία είναι πιό τυφλοσούρτικα διότι δεν χρειάζεται να έχουν πολλές επιλογές που δυσκολεύουν τον αρχάριο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε ενδιαφέρον αν και ακριβός σε σχέση με το 50άρι του άλλου. Ο άλλος είναι 500GB αυτοί είναι 1TB. Αν θέλεις οπωσδήποτε 500GB ψάξε τους σε αυτή την χωρητικότητα. Τώρα πρόχειρα δεν βρίσκω τον samsung με ψύκτρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ο άλλος είναι 500GB αυτοί είναι 1TB. Αν θέλεις οπωσδήποτε 500GB ψάξε τους σε αυτή την χωρητικότητα. Τώρα πρόχειρα δεν βρίσκω τον samsung με ψύκτρα. μα δεν έχει νόημα να πάω σε 1τβ για καβάτζα. Να αφήσω 500 άδεια? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε αυτά των εταιρειών που συνήθως κάνεις κλώνο με ακριβώς ίδιο τύπο ή εταιρεία είναι πιό τυφλοσούρτικα διότι δεν χρειάζεται να έχουν πολλές επιλογές που δυσκολεύουν τον αρχάριο Next- Next πατάς στο macrium, τί νομίζεις ότι θα κάνεις? θα γράψεις κώδικα σε Python? 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε μα δεν έχει νόημα να πάω σε 1τβ για καβάτζα. Να αφήσω 500 άδεια? Ποτέ δεν πάει χαμένη η παραπάνω χωρητικότητα. Μπορεί στο μέλλον να εγκαταστήσεις και κάτι άλλο, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την extra χωρητικότητα για βιβλιοθήκες προγραμμάτων. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ποτέ δεν πάει χαμένη η παραπάνω χωρητικότητα. Μπορεί στο μέλλον να εγκαταστήσεις και κάτι άλλο, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την extra χωρητικότητα για βιβλιοθήκες προγραμμάτων. σε γέρο άνθρωπο μιλάς. Απο ένα σημείο και μετά κάθε αλλαγή είναι απλώς...τρόμος 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση