dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Δεν ξέρω. Θερμοκρασίες; Είναι και θέμα τύχης. έγραψα κάπου για τους ψύλλους που μου μπήκαν με το τικινγκ νοιζ και το hdmi switch για το μοίρασμα μόνιτορ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε έγραψα κάπου για τους ψύλλους που μου μπήκαν με το τικινγκ νοιζ και το hdmi switch για το μοίρασμα μόνιτορ Το διάβασα, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς περί τίνος επρόκειτο. Πάντως τικ να κάνει κάτι που δεν έχει κινητά μέρη, δεν ξέρω. (Δεν ξέρω καν τι εννοούμε με το τικ, εγώ τικ θεωρώ αυτό που κάνει ένας θερμικός διακόπτης ας πούμε ή κάποιο ups όταν του σκάει κάποια υπόταση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Δεν ξέρω. Θερμοκρασίες; Είναι και θέμα τύχης. Πάντως κάποιες παλιές πρακτικές, που αναθέταμε κάτι virtual page memory και κάτι τέτοια κάποτε νομίζω είναι σκοτώστρες για τα flash. λαπτοπ είναι. τι τροφοδοτικά κλπ, ουσιαστικά από τη μπαταρία τρέχει κι όταν κοβόταν το ρεύμα χαιρόμουν που δεν έκλεινε. Αυτό τρελλάθηκε στην μετακίνηση αρχείων όταν είχε hdd. Μετά τον ssd γίνανε κάποια τρανσφερς για να τακτοποιήσω και γενικά τον δούλευα ως πρώτη αποθήκη πριν στείλω στον βαρύ nas, αλλά λεω χάλασε στους 15 μήνες (wd green - το νετ είναι τίγκα με τέτοιους πεθαμένους) ενώ ο samsung με 5000 tbw είναι ήδη στους 27 μήνες με αρκετές πατάτες φορτώματα ξεφορτώματα των γιγαντιαίων IK multimedia....(τι τα ήθελα) 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Καλά τα λέει ο Φασιονς. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε wd green Ένα MyBook WD μου είχε φάει τη ζωή. Οι velociraptor σκυλιά μαύρα. Ακόμα τραβάω από αυτούς δεδομένα όταν παθαίνω καταστροφές. Αλλά τους έχω ξεχάσει τους σκληρούς, τελείως. Όποτε θέλω σκληρό σκληρένιο, πάω και παίρνω με 50 ευρώ έναν 2 τερα εξωτερικό, και τον έχω για μπακάπ, φωτό και άλλα τέτοια. Αλλά στον υπολογιστή μόνιμα όχι. Καλόμαθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Φαντάζομαι θα δουλέψουν είτε 2 x Μ.2 SATA 3, είτε 2 x Pcie, είτε ένας Sata 3 με έναν Pcie.... χιαστή....δεν βρίσκω λόγο να μην. Οκ, η μια θυρα ειναι πιο αργη....αλλά με αυτες της ταχυτητες δεν νομιζω να το καταλάβεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Ένα MyBook WD μου είχε φάει τη ζωή. ενώ τους wd τους είχα πάντα σε υπόληψη, εχω 3 my book ο ένας Live. Απ αυτούς ο ένας που είχε usd και firewire, πέθανε το usb του. Το fire δουλεύει. Το ξήλωσα το κέλυφος και έχω τον δίσκο και τον βάζω σε σκαμνί. Από 2 passport 500 και 1000, ο τελευταίος έχει βγάλει σίγουρα bad sectors και μπορεί να κολλάει σε ανάγνωση και δυο ώρες αν έχεις υπομονή. Ευτυχώς αρχεία από το γραφείο που πλέον είναι μόνο αναμνήσεις. ο green....με χάλασε ασκημα. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Οπότε ότι και να πάρεις θα είσαι μια χαρά. Χρειάζεται όμως να τσεκάρεις το manual, γιατί μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί (πχ μπορεί να μην είναι λειτουργικές κάποιες SATA θύρες ανάλογα με το τι θα βάλεις και που). ακριβώς αυτό!!! Διαβάζουμε το manual και τους αστερίσκους του και πριν την αγοράσουμε και μετά όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι πριν αγοράσουμε. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, LK είπε Φαντάζομαι θα δουλέψουν είτε 2 x Μ.2 SATA 3, είτε 2 x Pcie, είτε ένας Sata 3 με έναν Pcie.... χιαστή....δεν βρίσκω λόγο να μην. αυτό το mixed grill φοβάμαι... Μόλις τώρα, cos_dr είπε ακριβώς αυτό!!! Διαβάζουμε το manual και τους αστερίσκους του και πριν την αγοράσουμε και μετά όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι πριν αγοράσουμε. γι αυτό έβαλα το manual τώρα βλέπω έχει διάφορα Utilities η samsung. Εχει data migration. Να το δοκιμάσω? Την άλλη φορά έκανα με acronis ε ψιτ μια και σας έχω εδώ, ρίξτε ένα αυτί στο τελευταίο κομμάτι, αν κάτσανε οι αλλαγές καλά... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση