Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ωπα Νίκο, έχεις usb type-c στον υπολογιστή σου? Γιατί αυτή την θήκη για να την συνδέσεις θα χρειαστείς usb type-c. Αυτές τι στον κόρακα ινε? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αυτές τι στον κόρακα ινε? αυτες ειναι usb A δεν μας κάνουν Θεωρητικά υπάρχει καλώδιο / ανταπτορας type a σε tyrpe c αλλά δεν το εχω δοκιμάσει ποτε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Αυτές τι στον κόρακα ινε? αυτό που έχεις δεν έχει type C το θυμήθηκα, αυτό που έπαιζα με το m-audio το πιανο που έχεις δεν είναι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Οι USB Type C έχουν στρογγυλεμένες άκρες, σαν την ιδεολογία του κέντρου. Αυτές είναι USB 3.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Usb 3.0 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ένα ένα μου τα λέτε. Δεν έχει λοιπόν. Θα χρειαστείς και ένα καλώδιο usb c to usb a (δεν έχω προσωπική εμπειρία). Αλλά πρέπει να φύγω τώρα, να πάω στο συνεργείο που έχω αφήσει ο αμάξι, δεν προλαβαίνω να ψάξω. Συμβουλή ότι είπε ο @Freedom, να μην βιαζόμαστε, να τα βλέπουμε όλα καλά, και μετά οι αποφάσεις. Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, LK είπε αυτες ειναι usb A δεν μας κάνουν Κάτσε γιατι μπερδεύτηκα τώρα. Αυτό το "μαραφέτι" βγάζει type c θηλυκή. Αρσενικο λογικά θα βγαζει type c το καλώδιο για να συνδεθει στο pc. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Θηκες που να παιζουν με τα USB μου δεν υπαρχουν? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Θηκες που να παιζουν με τα USB μου δεν υπαρχουν? παιζουν, γιατί να μην παίζει, με το ανάλογο καλώδιο. Θα τη συνδέσεις στο pc σου με το καλώδιο που είπα, για κάτσε να δω πάλι ποια είναι η θηκη η καινούργια κι εγώ. 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Θηκες που να παιζουν με τα USB μου δεν υπαρχουν? Α μπράβο. Ναι, πάρε αυτόν τον καινούργιο θηκαρο που διάλεξες τον σοβιετικού τύπου και αυτό το καλώδιο https://www.e-shop.gr/logilink-cu0168-usb-32-gen1x1-cable-usb-a-male-to-usb-c-male-1m-black-p-TEL.066832?gclid=Cj0KCQiA3eGfBhCeARIsACpJNU_0oY1oBzIIB5xzUG5zc1eFJpW3ubQzSjDHPx-15L-xWK22Wa3MxXoaAl1LEALw_wcB Για δείτε και κανας άλλος ρε παιδιά γιατί θόλωσα, ψηνονται και οι μπριζόλες Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Ασχετο και δεδομένου οτι έχεις Dell @Superfunk , καπου επάνω, κατω, πισω στο κουτί πρέπει να υπάρχει ένας κωδικός (Service Tag κοκ), ρίξε το εδώ https://www.dell.com/support/home/en-us?app=products και θα μπορείς να δείς (εσύ και οποιος άλλος θέλεις) με απολυτη ακρίβεια τα specs του PC σου ειδικά σε επίπεδο hardware (για να μην παιδευεσαι με Win Device Managers κοκ). (προφανώς αν δεν έχεις αλλάξει κάτι από τότε που τον αγόρασες) 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση