ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε συ Νίκο, η θήκη είναι για Sata δίσκους όχι για NVMe. "Διεπαφή: SATA III." "Με αυτή τη θήκη μπορείτε να μετατρέψετε τον εσωτερικό σας σκληρό δίσκο σε εξωτερικό. -Διαθέτει θέση για έναν σκληρό δίσκο, μεγέθους M.2 και σύνδεση SATA III." Προφανώς αναφέρεται στον κοντρόλερ Στράτο, δες και την φωτογραφια και προφανως ο SF τον συνεδεσε με USB. Εκτός και αν όλα ειναι λαθος, φωτογραφιες κοκ και ο SF μας εκρυψε οτι αντί να τον συνδέσει σε USB του PC τον κάρφωσε κατευθειαν σε SATA3 port (πως?) 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ευχαριστω πολυ καταρχας για τον ΧΡΟΝΟ σου! Αρα η θηκη δεν κανει ,ο σκληρος ειναι μια χαρα (αν λεω λαλακια με διορθωνεις)... Κανε τωρα και εναν κοπο να μου λινκαρεις (απο το e-shop αν μπορεις αλλα και απο αλλου δεν πειραζει) ,μια θηκη που να καΜνει δουλεια με τον ssd Ειπα για το NMVe και δεν με άκουσε κανένας Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Freedom είπε Εκτός και αν όλα ειναι λαθος, φωτογραφιες κοκ και ο SF μας εκρυψε οτι αντί να τον συνδέσει σε USB του PC τον κάρφωσε κατευθειαν σε SATA3 port (πως?) εδω μετα βιας ανοιγοκλεινω το κομπιουτερ ,σιγα μη καρφωνα το δισκο σε sata3 port αυτα ειναι ειναι για πυρηνικους επιστημονΑσ για πες καμμια θηκη που να μη κανει οσο ο δισκος .... Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Freedom είπε Προφανώς αναφέρεται στον κοντρόλερ Στράτο, δες και την φωτογραφια και προφανως ο SF τον συνεδεσε με USB. Αυτό λέω κι εγώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αυτό λέω κι εγώ. ενταξει ενα usb το Κσερο να το κσεχορισω. αυτο δεν ειναι? 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε για πες καμμια θηκη που να μη κανει οσο ο δισκος .... Απο το συγκεκριμένο κάτάστημα ότι ανέφερα εδω: Απο εκει και πέρα οπως είπα εγω θα το πήγαινα ανάποδα και με ψαξιμο και όχι απαραίτητα απο Ελλάδα (Amazon, ναι ξέρω οτι τον θέλεις εδω και τώρα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό το θέμα, προσωπικά ως ψυχάκιας θα ξοδευά 1-2 ωρες για ψαξιμο, επιβεβαιωση με reviews κοκ) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Freedom είπε ναι ξέρω οτι τον θέλεις εδω και τώρα, Μπα δεν σκαω. 3,5 χρονια τωρα το Pc δουλευει αψογα δεν θα χαλασει τωρα... και 3 μηνες περιμενω αν χρειαστει. Οποτε ριξε suggestions, αν δεν βαριεσαι that is, Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Freedom είπε Απο το συγκεκριμένο κάτάστημα ότι ανέφερα εδω: Απο εκει και πέρα οπως είπα εγω θα το πήγαινα ανάποδα και με ψαξιμο και όχι απαραίτητα απο Ελλάδα (Amazon, ναι ξέρω οτι τον θέλεις εδω και τώρα, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό το θέμα, προσωπικά ως ψυχάκιας θα ξοδευά 1-2 ωρες για ψαξιμο, επιβεβαιωση με reviews κοκ) έχει λεφτά, ας πάρει ένα πιο ακριβό. Να τους το παει για αλλαγή και να παρει ένα ακριβότερο που το κάνει. Και ο τιτλος του thread ειναι παραπλανητικός πλέον χαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε ενταξει ενα usb το Κσερο να το κσεχορισω. αυτο δεν ειναι? Μου αρέσει που διατηρεις το χιούμορ σου... (αυτο μπορεί να ειναι BT ή οτιδήποτε ασυρματο με USB Dongle απο την άλλη μεριά, αλλά ωραίος ) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε έχει λεφτά, ας πάρει ένα πιο ακριβό. Να τους το παει για αλλαγή και να παρει ένα ακριβότερο που το κάνει. Και ο τιτλος του thread ειναι παραπλανητικός πλέον χαχαχαχαχ προς το παρον.... ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΗΚΗ https://www.e-shop.gr/maclean-mce582-disk-enclosure-ssd-m2-ngff-usb-30-sizes-2230-2240-2260-2280-aluminum-enclosure-p-PER.941421 ΜΟΝΟ 234 ΕΥΡΩ. Τα χρηματα θα πανε για να στηριξουν τον κοΣΖμο που ΠΕΙΝΑΕΙ και στεναζει κατω απο το καθεστως ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση