ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Για leasing σε IBM mainframe τον βλέπω τον άνθρωπο (έχω και γνωστούς να τον υποστηριζουν on premise, θα μενουν στο πλυσταριό, ειναι συνηθισμένοι αυτοι)... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, trolley είπε 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε αποφάσισε να πάρει ένα pc τούμπανο Θα το παραδώσει, το κορίτσι-τούμπανο. 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 ΑΦΤΟ ειναι pc τουμπανο. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, manosx είπε ΑΦΤΟ ειναι pc τουμπανο. Χαχαχα, έλιωσα. Εδώ η καλύτερη υδρόψυξη. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Καλη ειναι αλλα δεν εχει ψαρακια μεσα Ειναι λεει με μη- τοξικο λαδι, καλο αυτο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι, το βαζεις ολη μερα να σκαβει για bitcoin, και ερχεσαι το βραδυ που θα εχει αναψει, πετας μεσα τις πατατες σου και τις τηγανιζεις και ουτε να καις κουζινα ουτε τιποτα, τα λεω καλα ρε cos; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Freedom είπε Συνεχίστε, είναι να σαν βλέπω το Λατερνα Φτωχεια και Φιλότιμο σε διασκευή του 2023 από ημίτρελλους μουσικούς ναούμ... @Superfunk, όλα καλά εκει? Μια χαρα...να σημειώσω οτι το PC για το οποίο "ανησυχω" χρησιμοποιείται 4-5 ωρες την εβδομαδα και πολυ λεω,ειναι δε μονο "music pc" τρεχει δηλ. το Bandlab (Sonar) και καποια VSTs...μεχρι τωρα δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα και ειναι αθορυβο και γρηγορο. Οποτε με τη μεση λυση για backup (τον D) & cloning (τον C) θα ειμαι οκ. Τωρα αν χαλασει η μητρικη ή δεν ξερω τι αλλο απο τη στιγμη που πρεπει να αρχισω ξαναμανα απο την αρχη θα φτιαξω τοτενες ενα καλυτεροτερο pc. Επεξεργασμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το οποίο είναι ΚΑΙ customιά - ειδική παραγγελία, με Cos_dr στην πλάτη Αυτο είναι το triton που λες. To V-synth έχει customια το joystick και το πάνελ με λογότυπο καλού φίλου του forum που πραγματικά μου το πούλησε σε προνομιακή τιμή επειδή είμαι εγώ και ήθελα να το αλλάξω με το δικό μου logo αλλα το κρατάω με το δικό του για να τον τιμήσω γιστι και καλό παιδί είναι και μου το έδωσε φθηνά και το επιμελήθηκε πριν το δώσει με σέρβις που του έκανε ο ίδιος και το έδωσε σε άριστη κατάσταση. Και δεν θα το πουλήσω αυτό. Ποτέ. Θα το κρατήσω γιστι..... Σταματάω το off topic, ο επόμενος Χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) @LKΕπηρα τα αρκεντια μου Αφου μου βγήκε η πίστη να τοποθετησω τον nvpm στη θήκη τον συνδέω με τον υπολογιστή για να κάνω το cloning αλλά ο υπολογιστής δεν τον βλέπει κάτω αριστερά. Τον βλέπει μόνο όταν κάνω σε ένα από τους άλλους δύο δίσκους κλικ στο properties και μετά πατήσω hardware. Ειναι ο JMicron . Τι κάνω; Τα πετώ στα σκουπίδια τα νέα μου καλουδια? Επεξεργασμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Κατσε, γιατι δεν καταλαβα τίποτα. Ποιον δισκο πήρες και ποιά θηκη (Jmicron υποθτω οτι ειναι ο controller καποιας USB θήκης?) Μπορείς να δώσεις και ένα screen απο Disk Manager? π.χ. Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2023 Και αυτό που λέει από πάνω, στη διαχείριση δίσκων , και μέσα από το Macrium Reflect θα πρέπει να το δεις, αλλά και όταν τον τοποθετήσεις στην εξωτερική θήκη και τον συνδέεις με usb , πάλι θα τον δεις. Η δεν τον έβαλες σωστά στο "κουτι" ή δεν μπήκε καλά το καλώδιο. Άσε που τον βλέπεις.... Άνοιξε το Macrium Reflect και αν τον δεις προχώρα τη διαδικασια Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση