cooltzi Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα.Λίγη βοήθεια απο όσους μπορούν.Ψάχνω τον τρόπο για να ηχογραφώ το EzDrummer μέσα απο το Sonar.Παιδεύομαι αρκετή ώρα και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cooltzi Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Συγνώμμη για το post παιδιά.Το βρήκα.Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Επαναφέρω το θέμα καθώς δεν χρειάζεται να ανοίξω καινούριο... Η ερώτηση ισχύει αυτή τη φορά για μένα. Εχω το Sonar 7 XL Home Studio και προχθές έβαλα και το EZ Drummer...Ψάχνω εδώ και 2 μέρες να βρω πώς θα ανοίξω το EZ Drummer μέσω του Sonar και δεν τα έχω καταφέρει. Πηγαίνω στα VST Instruments εννοείται αλλά δεν μου βγάζει κάτι ή, πολύ πιθανόν, δεν κάνω κάτι εγώ σωστά. Τα φώτα σας λοιπόν για το πως ανοίγω το EZ Drummer μέσω του Sonar. :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 http://www.thirdtake.com/2009/03/17/how-to-open-ezdrummer-in-sonar/ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 εκανες δουλεια με το link? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ beeros.. Όλα καλά... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ beeros.. Όλα καλά... 8) god bless the google search engine!!! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση