panagiotis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Λοιπόν.....ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Σε ένα σημείο έσπασε το ξύλο της κλασικής μου (alhambra 3c).... Δείτε τις φωτο και πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Επιφανειακή είναι η ρωγμή, ή την πέρασε διαμπερές; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 το 2o... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 μάλλον δεν γίνετε τίποτα, που να μη κοστίζει λιγότερο απο όσο η κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Δηλαδή πάει για κλείσιμο στη βαλίτσα της για πάντα??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: πραγματικά είμαι συναισθηματικά δεμενος με αυτή την κιθάρα... :( Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Δηλαδή πάει για κλείσιμο στη βαλίτσα της για πάντα??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: πραγματικά είμαι συναισθηματικά δεμενος με αυτή την κιθάρα... :( Πως τα καταφερες αυτα ρε θηριο?? εκατσες πανω της?? εγω εχω κανει διαφορες αποπειρες εξ αμελειας αλλα δεν εχω κατορθωσει να πετυχω τετοιο αποτελεσμα...ευτυχως!! -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 είναι μεγάλ ιστορία....χέστο..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Κριμα ρε Παναγιωτη... :cry: :cry: :cry: Μα που την εβαλες την κιθαρα ρε παιδακι μου? :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 Αγούγεται αισθητά η διαφορά όταν παίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2007 μωρε εντάξει μπορεί να μην έχει απίστευτη διαφορά ηχητικά αλλά αισθητικά και μόνο με χαλάει.... ρε σεις καμιά πατέντα δε θα υπάρχει;....... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση